Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Dj Szeifert

egyéb nevei: Zsolti
besorolás: DJ, Producer
weboldal: www.szeifert.com


Dj Szeifert
Dj Szeifert15 éves kora óta játszik klubokban. Pályája kezdetétől több évig dolgozott Siófok legnagyobb nyári szórakozóhelyein, ahol már fiatal dj-ként megtapasztalta a nemzetközi és hazai közönség sokszínűségét. A kezdetektől több zenei irányzattal került kapcsolatba, jelenlegi zenei stílusa trance-hez közeli klub zene letisztult egyedi vokálokkal, húzós alapokkal, abszolút trendi hangzással. Szettjei a műfajon belül sokszínűek. Azon kevés művészek közé tartozik, aki kiemelkedő alkalmakkor előszeretettel játszik egész estét betöltő szettet is.
Szeifert egyedüli magyar dj, akinek 2001. óta folyamatosan jelennek meg mixlemezei, amelyeken felvonulnak a műfaj nemzetközi képviselőinek legjobb darabjai. Nevéhez fűződnek a Flört Inside 1-2., a Pure Trance mix kiadványok, valamint a Travelling to Happiness sorozat, melynek legújabb része 2007. májusában lát napvilágot Zsolt hetedik albumaként.
Saját szerzeményei közül már több mint tizenöt track jelent meg hazánkban és világszerte, de producerként és szerzőként is részt vesz más előadók produkcióinak létrehozásában. Zsolt nevéhez több mint tíz klip fűződik, melyeket kivétel nélkül nagy rotációban játszottak a zenei csatornák.
Szeifert a legnagyobb független magyar lemezkiadó, a Record Express A&R menedzseri poszját tölti be, de részt vesz az Egysült Államokban és Olaszországban székelő Karmatronic Records kiadói munkájában is.
DJ mixeit hétről-hétre több rádió játsza hazánkban, Európában, valamint Észak- és Dél Amerikában.
Szeifert legjelentősebb fellépései közé tartozik a 2004-es Sziget Fesztivál, egyedüli magyar dj-ként játszott Tiesto 2005. novemberében a Papp László Sportarénában megrendezett több, mint 12000 fős koncertjén, szerepelt a MayDay Budapest 2006-os rendezvényén, a bécsi Rathaus-ban nagyszinpadon lépett fel a Paradise City 10. éves fennállásának évfordulójára rendezett megapartin.
Az elmúlt években a következő dj-kkel játszott együtt, a teljesség igénye nélkül: Tiesto, BT, ATB,Tomcraft, Mark Spoon, Agneli & Nelson, Sister Bliss, Anthony Pappa, Nick Warren, Sister Bliss, Lucien Foort, Blank & Johns, Talla, Observer, Jo Mills, Brian Cross, Paul Hazendonk, Viktoria Rebeka, Mo-Shic…

Szeifert, hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb trance Dj-je immár ötödik mixlemezével jelentkezik. A Travelling To Happiness 02. tükrözi a művész stíluson belüli egyedi és jól ismert hangzásvilágát: kedvenc trance szerzeményeit válogatta össze és mixelte egybe több saját szerzeménnyel együtt. A műfaj nagyágyúi mind felsorakoznak az albumon, Tiësto, Mr. Sam, vagy az olasz The Key of the Sound névre hallgató produceri csapat A Kind of Reality Szeifert vs. Krash Remixe, mely dal Európa-szerte óriási sikernek örvend. Rajtuk kívül Szeifert egyik kedvence, Marco V Second Bite című szerzeménye és a szintén neves dj-páros, Gabriel & Dresden Portobello c. dala is helyet kapott. De ezen a korongon található meg a már ismerős Szeifert vs. Krash dal, az Emotion Slow Motion remixe, valamint egy vadonatúj szám a szerzőpárostól, a Trancelate című dal, mely egyöntetűen elnyerte a 2005. november 12-i Budapest Sportarénás Tiësto - party közönség tetszését, ahol Szeifert első ízben játszotta le a dalt.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum