Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Hernan Cattaneo

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:

Könnyű azt hinni, hogy csak Angliában és Amerikában lehet bulizni. Annak ellenére, hogy a két ország folyamatosan formálja napjaink zenéjét, létezésük nagy kihívás más országból származó tehetségeknek (producereknek és dj-nek egyaránt), azoknak, akik a világ színpada előtt csak egy lökésre várnak, hogy felfedezzék őket. Ilyen sikersztori a dél-amerikai Hernan Cattaneo-é is.

Buenos Airesben nőtt fel, fiatalként európai popzenéket hallgatott ( Simple Red-et, Lever 42-t). Akkoriban még a Billbao volt az egyetlen zenei magazin, amit meg tudott venni. Amikor 1987-ben egyik barátja New Yorkba, a híres Vinylmania lemezboltba látogatott, olyan albumokkal tért haza, amik Hernan életét örökre megváltoztatták. Megérezte a house zene ízét olyan előadóktól, mint Frankie Fnuckles, Derrick May, Inner City. Szerinte ezek a muzsikák ötvözik az európai zene energiáját az amerikai tánczenével.

Nem sokkal ezután rezidens lett egy buenos aires-i klubban. Innen már nem volt megállás. Egyre ismertebbé vált Dél-Amerikában, majd tehetségének köszönhetően a buenos aires-i Pacha „Clubland” nevű estéinek rezidense lett. Olyanokkal dolgozott együtt, mint Sasha, John Digweed, Danny Taneglia, Carl Cox, Darren Emerson, vagy Paul Oakenfold. Több neves DJ is kedvenc klubestjei között tartotta számon ezeket a bulikat, és azóta a rangos szavazásokon (pl. amerikai DanceStar, angol Muzik magazin) is jelölték a legjobb klubest díjára. Ez az angol Cream klub illetékeseinek sem kerülte el a figyelmét. Így amikor elindították dél-amerikai party-sorozatukat, őt hívták meg házigazdának. Paul Oakenfold-ot annyira megragadta Cattaneo deep house, tribal és progresszív elemekből építkező zenéje, hogy magával hívta Európába turnézni - így szépen lassan az európai klubok közönsége is kezdte megismerni a Hernan Cattaneo nevet - és leszerződtette saját kiadójához, a Perfecto-hoz.

1998-ban és 99-ben Oakenfold-dal az Egyesült Államokban turnézott. Több nagyhírű eseményen is játszott, mint például a nevadai sivatagban rendezett Burning Man fesztivál. Ezek után a liverpooli Cream és az ibizai Perfecto estek rezidense lett.

Azóta is rendszeresen megfordul a legnagyobb elektronikus zenei fesztiválokon, Izlandtól Szingapúrig mindenhol. Saját rádióműsora van, Resident címmel a buenos aires-i Metrodance FM-nél, ami ebben a stílusban a leghallgatottabb műsor Dél-Amerikában.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum