Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
James Holden

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal:

Mint napjaink tán legmerészebb modern zenei művésze, JAMES HOLDEN, aki érthető büszkeséggel feszít a legfelkapottabb producerek és lemezlovasok társaságában, sőt megannyi címlapon. Aligha találni nála időszerűbb előadót. Abszolút premier fellépő, teljesen mindegy, mely sarkában játszik planétánknak.
Szakkritikusok szerint ő az, aki Aphex Twinre vagy épp a Duft Punkra emlékeztető attitűdjével új ikonja lehet a frissen felnőtt party-generációnak. Egyesek véleménye alapján Holden a legjobb fiatal producer, aki Leftfield 1992-es bemutatkozása óta feltűnt. Hízelgő gondolat, és korántsem megalapozatlan. James Holden maga a beskatulyázhatatlan talány, a meglepetések embere.
„Az olyanok, mint Josh Wink és Jeff Mills, arra ihlettek, hogy fejlesszem a DJ képességeim, ám a többi inspirációs forrásom nagy része nem dance orientált. Mindig is inkább az ismeretlenebb csapatok, lo-fi gitár dolgok és az elvont elektronikus zenék vonzottak.” – vallja James, aki sajátos felfogásának köszönhetően oly zenei kreációkat keltett életre, melyek egészen ismeretlen színt vittek a táncparkettre és melyek stílusimádattól függetlenül rajongókat szereztek számára szerte a világon. Hibrid ízlése átlépte a műfajok közti hagyományos határokat; szerzeményei tökéletesen csúsznak techno, house és electro DJ-k szettjeibe egyaránt. A Leftfield-et idéző dance zenéktől a new wave house-on át a dallamos technoig bármi belefér Holden táskájába. DJ szettjeiben éppúgy megtalálható a dallamokban gazdag acid house, mint a techno vagy épp az elektro legjellegzetesebb elemei. Az angol house label Loaded rajong érte, csakúgy, mint a német techno-irányító Cocoon.
Ráadásul e megzabolázhatatlan fenomén még csak 26 éves, mégis ott tart, ahol mindig is lenni akart. Senki nem állíthatja meg.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum