Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Niki Belucci

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal: www.niki.belucci.hu


Niki Bellucci
Niki Bellucci

Niki Belucci 2006 áttekintés

Dj Niki Belucci igazán elégedett lehet magával.

A gyönyörű dj lány 2006-ban meghódította Európát és a többi földrész is, áhítozik utána de belőle csak 1 van így 2007-ben tud eleget tenni a többi földrészről érkező felkéréseknek.

Egy –egy turnéra persze már idén is átruccant például, Mexikóba és Columbiába, de nagyrészt Európában pörgette a lemezeket.

Év elejétől kezdve Oroszország volt az első áttörés Niki karrierjében.

Összesen hat turnéja volt ott, és mi sem bizonyíthatja jobban sikerét, hogy volt olyan klub, ahol az idén háromszor is játszott.

Moszkva, Irkutsk, Vologda, Nijniy Novgorod, Stavropol, Novorossiisk, Ekaterinburg, és még sok város clubjainak vendégszeretetét élvezhette.

Játszott még Kazasztánban és Németország több városában, Braunschweig, Hammburg, Stutgart, Passau, Frankfurt és még sok Német városban bűvölte el a fiatalokat.

Norvégiában Bergem városát hódította meg ahova visszahívták egy hónapra rezidensnek, de sajnos az nagyon sok idő így csak egy egyhetes turnéra tud visszamenni jövőre. Niki Görögországi turnéja is nagyon sikeres volt, Rhodos, Mitilini, Santorini is szívébe zárta Őt. Cipruson is aratott Nicosia és Limassol clubb életét is felforgatta.

2006 novemberében, Mexikóban vendégeskedett, Mexico City, Playa del Carmen és Guanajuato volt a célpont. Columbiában ,EL AEROPUERTO, CARTAGENA és BOGOTA, Szerbiában, Sara Moravica, Bácsszöllős, Romániában Baire Mare, Constanta, Coostinesti, Cluj, Targu Sekujec, Bukarest, Sibiu, Timi Soara, Brassow, Craiova, Alba Júlia és Oradea, Lengyelországban Varsóban járt, Szlovákiában Moldava Nad Bodvou és Komárno városában.

A turnékról készült képek a www.niki.belucci.hu oldalon láthatóak.

Niki év végén, Skóciában játszott volna az M8 zenei magazin jótékonysági bulijain. Az M8 magazin egy nagyon nívós és népszerű zenei magazin egész Angliában. Sajnálatos módón a rossz időjárás miatt 2 órát késett a gép Londonból, így kísérőivel lekéste a csatlakozást. Ennek köszönhetően viszontagságos kis kalandba keveredtek Londonban. Kivételesen és szerencsére két kísérővel utazott Niki, mert több megbeszélés is várta őket Glasgowba de sajnos teljesen másképpen alakultak a dolgok. Nem könnyű éjfélkor szabad szállodai szobát találni Londonban, de ha sikerül szobát szerezni, odajutni sem könnyű. Végül szerencsésen végződött a Londoni kaland. Egy hangulatos kis szálloda, buszozás, vonatozás, és sok egyéb nem túl kellemes akadály állt hazajutásuk útjában de végül szerencsésen megérkeztek másnap este a Ferihegyi repülőtérre de az is igaz, hogy majdnem azt a járatot is lekésték.

December 22-én Ukrajna fővárosában Odessában zenél majd onnan átrepül 23-án Észtországba ahol, Tallinban játszik, majd 26-án, Kalocsán, és 28-án repül oroszországi újabb turnéjára, ahonnan 2007-ben ér haza.

2007 májusáig a lekötött turnék: Németország, Olaszország, Svájc, Mexikó, Kolumbia, Dubai, Franciaország, Oroszország.

Niki: 2007-ben úgy kezdem az évet, hogy szabadságra megyek két hétre és csak a vőlegényemnek Anonyonak élek. Májusban lesz az esküvőnk és a sok utazás miatt teljesen el vagyok maradva a szervezéssel, de a ruhám már megvan!

Nikit a külföldi újságok is egyre jobban szeretik, ezt bizonyítja a sok év végi megjelenés is:

Francia FHM 2006 december, UK FHM 2007 január, Szingapúr FHM 2007 Január, UK Nuts Magazin 2006 december, UK M8 Magazin 2007 januári számban belső oldal és februári címlap, UK Daly Star 2006 december, Belgium Maxim Magazin 2006 december, 2006 december, UK Dancemusic rádió 2006 november, Portugália NIGHT & STYLE 2007 január, Ausztrál FHM 2007 február stb...

Zenei téren is új fordulatokat hozott Nikinek a 2006-os év. Új dallal rukkolt elő, amihez 2 videóklip is készült. “Kék hajnal” című dala és annak angol nyelvű verziója a “Blue dawn” merőben más stilust mutat mint Niki 2004 ben megjelent 1234 című albuma.

2006 közepétől a Magyar és a külföldi lemezkiadók is felfigyeltek Nikire, Hollandiából, Oroszországból, Indiából, Portugáliából és Németországból kezdték el ajánlatokkal bombázni.

Végül egy Magyar lemezkiadó mellett döntött ez a CLS Records.

Niki: Sokat gondolkoztunk a managementemmel, hogy melyik kiadót válasszuk, és a CLS Records melett döntöttünk, mert a zenei elképzeléseimben maximálisan támogatnak, fiatalok, lendületesek és bizonyítottak már ahhoz hogy tudjam profi módon fognak engem képviselni, itthon és külföldön egyaránt. Tárgyalásban vagyunk több külföldi lemezcéggel is de nem döntöttünk még ki lesz a befutó.

Azt gondolom, hogy a 2006-os év minden téren sikeres és szerencsés volt nekem, magánéleti és szakmai szempontból is.

Menyasszony lettem tavasszal, Kyra a kutyusom, 5 csodás egészséges kölyköt hozott a világra így nagymama is lettem az idén, rengeteget játszottam a világ különböző pontján, új klipem és dalom van, és szerződésem egy lemezcéggel. Ha semmi nem lett volna a fa alatt azt sem bántam, volna mert már kaptam elég ajándékot 2006-ban.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum