Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Invoice

egyéb nevei: Sárdi Gergő
besorolás: DJ
weboldal: www.truesounds.hu


Invoice
InvoiceA nevem: Sárdi Gergely. 1984-ben születtem, Veszprémben élek. Az elektronikus zenével már nagyon fiatalon, kb. 7-8 évesen megismerkedtem, és ahogy szokás mondani szerelem volt első hallásra. Évekkel később eljutottam egy pár száz fős buliba, mondanom sem kell, de a légkör ami ott várt egyből magával ragadott. A folyamatos éjszakázás alatt, egy kedves ismerősöm révén (Dj Dandy) egyre gyakrabban láttam be a színfalak mögé, és minden alkalommal közelebb kerültem ahhoz a gondolatomhoz, hogy mi lenne, ha én is kipróbálnám magam ezen az oldalon. Így 2001 őszén vettem két lemezjátszót, és elindult a lemezgyűjtés.
Zenei ízlésem az évek során rengeteget változott, kezdetekben legfőképp a feszes ritmusok uralták, mint pl: a tech-house, ahogy telt az idő úgy változtam én is, és így jutottam el azokhoz az irányzatokhoz amiket ma is játszom: Deep-House, House, „Proggressive House ill. Trance”, Breakbeat.
A sok-sok otthoni gyakorlás után az első „élő” bemutatkozásom a veszprémi Jam rádióban volt, ekkor még a dj névvel igencsak hadilábon álltam, majd egy későbbi ilyen zenélés során az egyik hallgató az éjszaka játszott zeném alapján az Invoice nevet küldte be sms-ben, ami nekem is megtetszett, így nem volt más hátra mint megismertetni az emberekkel. Pontosan ezért indítottunk egy helyi dj-vel közösen egy elektronikus zenei műsort a Tapolca rádióban, ezen kívül a mai napig is rendszeresen járok az országban több rádióba, ezek: Alisca Rádió Szekszárd, Helikon Rádió Keszthely, Balaton Rádió Siófok.
A bulikon zenélés kisebb-nagyobb helyi rendezvényekkel kezdődött, amik közül nagyon sok a mai napig felejthetetlen a számomra (szabadtéri, vagy épp elhagyatott épületekben rendezett partyk). A 2004-es év elejétől minden szerdán rendszeresen játszom a veszprémi Patrióta Lokálban, ahol már többször szerepeltem egy line up-on Dandyvel, Chrissel, vagy a füredi Geri da Piggel. Ebben az évben kezdődött el Veszprém legnagyobb clubbjában a Mythosban az Electric Actuel est, amin volt szerencsém együtt zenélni TommyBoy-jal, és Budaival. A városomon kívül játszottam már többször Sopronban a Fless Clubban, ahol az egyik alkalommal Sylvie-nek, egy másik alkalommal Budainak warm up-oltam. Sopronon kívül többször kaptam meghívást az egyik legkedvesebb szórakozóhelyemre a balatonfüredi Átrium Music Clubba, nemegyszer főidős lehetőséggel. A tavaly augusztusban egy szentkirályszabadjai csarnokban (West-Ex Hall) volt lehetőségem együtt játszani a Strictly teljes csapatával köztük Slam jr.-al, a nyár végén pedig beteljesült egy álmom: a Debut kamionján játszhattam a Budapest Parádén!!!

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum