Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Smiths

egyéb nevei: Győri Szabolcs
besorolás: DJ
weboldal: www.djsmiths.com


Dj. Smiths
Dj. SmithsDj. Smiths
Dj. SmithsDJ Smiths
Naplemente előtt

Naplementekor meglódulnak a dolgok, akkor érdemes például először megcsókolni a nagy Ő-t, akkor indulunk neki az éjszakának, hogy a napfelkelte már megint ne otthon érjen. De nem ez az, amiért DJ Smiths „Watching the Sun Goes Down” egyik szerzője minden figyelmet megérdemel. A Bacardi B-Live show-kon Londonban és mellette 23 országban játsszhatják ezt a számot, DJ Smiths Vs. Markanera klubslágerét. Kérdés és muzsika tíz percben. Aki kérdez: flyerz magazin. Aki válaszol: Győri Szabolcs aka DJ Smiths.

flyerz: A közepébe vághatánk a slágerről érdeklődve, de kezdjük az elején. Honnan indultál?

Smiths: Igazából 16 éves koromig a sportnak éltem, birkózó voltam, Bárdosi Sanyiékkal, és a mai nagy generációval is edzettem, így a bulizás sokáig háttérbe szorult az életemben,de rajongtam a jó zenékért. Aztán, amikor 16 évesen Mátraszőlősön letévedtem egy szórakozóhelyre, azonnal megfogott a hangulat, hogy ember a keverőpultnál irányítja a bulit, a vendégek pedig veszik a lapot, mozognak, táncolnak. Azonnal odamentem az ottani lemezlovashoz, és megmondtam neki, hogy én is szeretnék bulikat vezetni.

flyerz: Milyen zenék mentek ott?

Smiths: Ezt inkább nem szeretném felidézni. De nem is ez volt a fontos, hanem az élmény, hogy mindenkinek a hangulatát egy sávra tudod helyezni. Ez ’93-ban volt, egy év múlva már a pásztói Black&White rezidense voltam, ott ismerkedtem meg Erdélyi Zoliékkal, tőlük sokat tanultam, ha kellett cipeltem a lemeztáskájukat, ha úgy jött ki a lépés a pult mögé álltam, azért Pásztón, mert magam ott éltem. Két évvel később a Palace Dance Club rezidense voltam, ahol új stílusok nyíltak meg számomra, itt a sok külföldi vendégnek köszönhetően valami más ment, mint a többi klubban.Aztán jött a Club Miami ahol tovább csiszolódtam. Budapesten a Citadellán, Cuba Librében vannak fellépéseim ott is más a vendégek ízlése. A WeLove Kreativ Kft. csapat tagjaként Sterbinszkyvel,5-vösel és más DJ-kel pörgetjük a lemezeket olyan exkluzív partykon, mint a Bacardi B-Live vagy a Martini Retro utazó partyk. Egy éve a 96.4 Roxy Rádióban, a Roxy Dj. Team tagjaként tevékenykedem, amire nagyon büszke vagyok,ezek a legfontosabb állomások.

flyerz: Előny vagy hátrány, hogy vidékről indultál?

Smiths: Van előnye és hátránya is, de a hátrányokat gyorsan be lehet hozni, az előnyökkel pedig sokat nyerhetsz. Lemezeket persze eleinte nem olyan egyszerű szerezni, de ennél fontosabbnak tartom, hogy háromféle stílust is igen hamar megismertem, és ez segített kialakítani a saját hangzásomat. A vidéki klubok, a Palace és a budapesti szórakozóhelyek mind más és más repertoárt követelnek, és mindezeket játszottam folyamatosan, így alakítottam ki, illetve alakult a saját stílusom. Mindenütt elektronikus tánczenét játszom, de mindenhol igyekszem a hely szelleméhez és a saját ízlésemhez egyaránt igazodni.

flyerz: Térjünk a lényegre. Új kislemezetek a „Watching The Sun Goes Down” 23 országban hallható, itthon pedig letölthető. Hogyan, kivel, miért?

Smiths: Régi mániám, hogy a magyar DJ-k tudják hozni az európai színvonalat, sőt sokszor világszínvonalon dolgoznak, csak nehéz bemutatni ezt a világnak. Most volt egy esély, és szerettünk volna élni vele. Mint említettem, rezidens vagyok egy neves alkoholforgalmazó cég magyarországi partysorozatán, a Bacardi B-Live-on. Ez a party 23 országban megy, és persze készülnek közös számok, összefoglalók. Készültek DVD-k a partykról minden országban, és ennek alapján külföldön szinte mindenhol a magyar party DVD-t választották a legjobbnak.Ezen felbátorodva csináltuk meg a „Watching the Sun Goes Down” című számot és maxi CD-t. A szám DJ Smiths vs. Markanera néven jelent meg, Markanera pedig Pacsai Márkot takarja, aki a hazai hangstúdiók világában az egyik legtehetségesebb szakember . Az ének Nita vagyis Csabai Anita hangját dicséri. A szám külföldön is sikert aratott a Bacardi B-Live honlapján most is ez szól a háttérben, ha felmész rá. A felvétel mögé a CLS állt, és a szám vagy a maxi le is tölthető a webshopjukról.

Rádio: Roxy Rádió
A maxi letölthető: www.mp3music.hu
E-mail: dj@smithszaby.hu
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum