Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Matthew Dekay

egyéb nevei:
besorolás: DJ
weboldal: www.matthewdekay.nl


Matthew Dekay
Matthew DekayAz Isten is zenésznek teremtette Matthew Dekay-t. Családjában nagy hagyománya volt a zenélésnek, így persze a kis Matthew-t is hamar megfertőzte a muzsika. Ösztönösen, gyorsan tanult meg zongorázni, és mire betöltötte a 12. évét, saját dalokat írt, s elkezdte kialakítani egyéni stílusát. Olyanok hatottak rá, mint például a Kraftwerk és Jean Michel Jarre.

Egyedi hangzásvilágára az ACE Records is felfigyelt Amszterdamban, ahol Matthew pillanatok alatt megalapozta karrierjét mint hangmérnök és producer. Bár ekkor még nem találta meg az igazi önmagát a zenében. Megismerkedett a híres producerrel, Eric E-vel, akivel aztán elkezdte megvalósítani a terveit. Erre már mondhatjuk, hogy valóban az ő ízlésvilágát tükrözi. Eric-kel elkészítették a ”This Category”-t, amit a One Star Records adott ki, és ami annyira jól sikerült, hogy azonnal felfigyelt rá Sasha, John Digweed és Sander Kleinenberg is. Utóbbi fel is használta a címadó zenét az Essential Mix-éhez.

Az elmúlt pár évben Matthew sokat dolgozott és jó néhány produkciót készített, egyebek közt a ”Lowriders”-t, ami rajta lesz a következő Deep Dish Gobal Underground-on. A B-side, ”Beat Rising” szintén nagyon ütős lett. Ezen a világ különböző részeiről származó DJ-k játszanak. Meg kell még említeni a ”Beautyfull Monday” EP-jét, és a clubhimnuszként számon tartott ”Passion”-t is, ami fél éven keresztül Danny Howells minden szettjében szerepelt. Tehetségét látva Sander Kleinenberg megkérte, hogy készítsen egy track-et következő albumára. Az eredmény a ”Higher Thoughts”, ami lekörözte a még a ”Passion”-t is.

A következő produkciói, mint például a ”Move Your Body” ismét felhívták Matthew-ra Pete Tong, John Digweed és Steve Lawler figyelmét. Dolgozik most egy Beastie Boys remixen, az ”Intergalatic”on, remixet készít Little Mountain-nek és egy produkciót a dél-afrikai Capetown Collective-nek is.

Erre az évre még nagy tervei vannak: egy eredeti produkció létrehozására összpontosít, mialatt nemzetközi szinten is szeretne hírnevet szerezni, s további remixeken is töri a fejét. Havonta rezidenskedik a legendás harlemi Stalker Nightclubban, és folyamatosan feltűnik a holland fesztiválokon is, a Pinkpop-on, Lovefields-en és Extrema-n. Ezekre a rendezvényekre egy hivatalos fesztivál mix CD-t is készít. Idén lép fel először élőben a Matthew Dekay Band is, és az év egy DJ turnéval folytatódik Ázsiában, Dél-Afrikában és Kelet- Európában.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum