Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Erős

egyéb nevei: Erős Attila
besorolás: DJ, Producer
weboldal: www.dancemix.hu


Erős
ErősMár középiskolás éveiben több csapatban megfordult, ám ezek nem lépték túl az ilyen esetekben szokásos mértéket. Azonban arra, hogy egy jó buliban részt vegyen mindenképpen elegendő volt. A ,,kislábasok, kiskanalak" azóta is felejthetetlen élményként élnek benne és az akkori szerzőtársban; Buday Fábián Sebestyénben. Ebben az időben kezdtek indulni a számítógépes demo és játékprogram készítő csapatok. Tagja volt az akkoriban híres TDS (The Dirty Squadron), majd Cerberos csapatnak is. Ezekben a csapatokban zeneszerzőként dolgozott. (érdekesség, hogy Spigiboy és Attila is ugyanabba a középiskolába járt, ma Kalmár László Számítástechnikai Szakközépiskola) A középsuli utáni nyár, majd a főiskola első éve is ráment az első lemezanyag elkészítésére, amelyet a Carpe Diem tagjaként készített el Benda Gergővel közösen. Két sikeres album (Élj a mának, Lépj tovább) után, Hauber Zsoltival közösen elkészítették a Fanny szólólemezt, amelyről a "Maximumon" lett igazán sláger. Rövid pihenő után újabb Carpe Diem lemez elkészítésébe fogott, immár kettesben Fannyval. Erről az albumról a máig sokat játszott Álomhajó dal volt a legismertebb, amely saját szerzeménye, csakúgy mint a Vége van már a hétnek. A csapat nem bírta el a sikereket, így 1999-re feloszlott. Az Álomhajó lemez munkálatai során ismerkedett meg Spigiboy-jal, aki akkor a püspökhatvani diszkóban volt rezidens. 1997-től kezdve több mint 50 remixet, video- vagy clubverziót készítettek közösen a legsikeresebb hazai előadóknak. A dancemix.hu 2003 album előtt több sikeres lemez munkálataiban vett részt zeneszerzőként, szövegíróként vagy hangszerelőként.

Jelentősebb előadók, akiknek lemezein, kislemezein dolgozott:AD StúdióÁmokfutókBaby SistersBionicBizo BoysCarpe DiemDJ NémethyDJ NewlEdvin MartonEmergency HouseFannyFifty FiftyGroovehouseHelpMr. RickPadödöR-portShy GysSoho PartyV.I.P.Zoltán Erika, stb...

A zene mellett kitűnőként diplomázott, mint számítógép rendszerprogramozó. Jelenleg egy főiskolán tanít matematikát, programozást és adatbázis-tervezést, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem hallgatója.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum