Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
MAYDAY Budapest 2005
hol: HUNGEXPO
mikor: 2005. március 26.
fellépők: Agoria, Cristian Varela, Dr. Motte, Felipe, Flash Brothers, Joris Voorn, Lucca, Marco Bailey, Members of Mayday, Umek, Valentino Kanzyani, Westbam
 MAYDAY Budapest 2005
MAYDAY Budapest 2005


THEY MAKE THE NOISE
Immár teljes a Mayday fellépők listája: tizenöt országból érkező több mint nyolcvan fellépő szolgáltatja a zenét Európa egyik legnagyobb elektronikus zenei partiján. Március 26-án a Hungexpo „F” pavilonjában kialakított öt teremben az elektronikus-zenei műfajok széles skálája mutatkozik be várva a rajongókat az este hattól reggel tízig tartó megapartin. A rendezvény napján délután 5-től másnap reggel 10-ig partibuszok ingáznak a nyugati téri Mayday Meeting Point és a rendezvény helyszíne között.

Németország, Ausztria, Franciaország, Brazília, Hollandia, Belgium és számos környékbeli és távolabbi ország előadóművészei lépnek fel a negyedik hazai Mayday-en március utolsó szombatján.
A party fő helyszíne a Main Floor nem kisebb nevekkel kecsegtet, mint Westbam (D), Marco Bailey (B), Agoria (F) vagy Cristian Varela (ESP). Itt találkozhat a közönség továbbá Szlovénia büszkeségével, Valentino Kanzyanival, a két belgrádi szupertalentummal Marko Nastic-csal és Dejan Milisevic-csel. Ugyanitt lép fel a 2001-es „Év felfedezettje”, a cseh Lucca. A Main Floor-on live actek is szórakoztatják a nagyérdeműt: a Members of Mayday, a Mayday Himnusz szerzőpárosa Collins és Behnam, a holland Joris Voorn, a német Lexy&K.Paul és Northern Lite valamint az osztrák Titanium produkciója ígér kellemes időtöltést. Ezen a helyszínen a magyar sort Budai, Newl és Jankec erősíti.

A Viva Eeelektro Techno Floor fellépői közt lesz az osztrák Felipe továbbá Redhead (B), a brazil Pet Duo valamint Tonio Franciaországból. A nemzetközi sorban Pero Fullhouse (CRO), Poziom X (PL), Horace (RO), Diana D’Rouz (PL), Ervin Redic vs Maric Times (BOS&CRO) pakolja a lemezeket. E helyszín hazai fellépői közt ott lesz Sigee vs Kiri, Benji vs Sajgal, Szega, Benzol vs Steve, Smith vs Zsiros és Nilux&Killswitch.

A Flash Brothers (ISR), Moguai (D), Taucher (D), Choopie (ISR), Pete Brooks (A), D-Jay (B), Matthew Bell (A) és Daniel Steel (CRO) alkotja a Budapest Parádé Floor nemzetközi felhozatalát s a hazai fellépők között pedig ott lesz Chriss, Slam Jr., Andrewboy, Goodspeed, Flash&Just-Inn, K.Boris és Brendon Cruse.

A MAYDAY Globe Party-ján egy erős német felhozatal: Global Deejays, Master Blaster, Dr. Motte és Kai Tracid várja a közönségét. Ugyanitt Korris (CH) mellett a magyarok: Náksi vs Brunner, Erős vs Spigiboy, Shane 54, D.Deejay vs Insomnia SND., Ada vs Timo, Danceland DJ Team, Thomka és végül Tégla fémjelzik a tuti bulit.

A Red Bull Lounge helyszínén a női DJ szekció hozza majd lázba a látogatókat: Sylvie, Diana D’Rouz, Linda Kais, Lucca és Monique várja majd itt a MAYDAY közönségét.

A jegyek kaphatók országszerte a jobb lemezboltokban és jegyirodákban, elővételben 5990.-, a helyszínen pedig 6990Ft-ért.
Online jegyrendelés: www.mayday.hu.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum