Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Deep in the boat
hol: Blue River Pub - állóhajó
mikor: 2010. június 12.
fellépők: Kornél, Naughty Nora, Nermal, Rich, Rizkid
 Deep in the boat
Deep in the boat


Deep in the Boat


Egy életörömtől duzzadó, vadiúj partiszéria készül kifutni a hazai elektronikus zenei tengerre: a Deep in the Boat arra született, hogy összehozza a műértő közönséget a legfinomabb deep és tech house hangzások honi képviselőivel, s hogy ebből a nagy találkozásból remek hangulatú bulik kerekedjenek. Ez egy kimondottan szezonális attrakció, hiszen – ahogy az a nevében is benne van – hajós a buli, igazi nyári rendezvény. Elsőként a gyönyörű Blue Riveren köt majd ki a Deep in the Boat 2010. június 12-én. Rajta valóságos kis underground forradalmi gárda készül arra, hogy zenei elképzeléseivel megtáncoltassa a minőségre éhes publikumot.

Nora Naughty, a szcéna legcsintalanabb DJ-hercegnője lesz ennek az estének a kiemelt vendége. A hölgyről mostanság egyre több elismerő véleményt hallani. Nora pályáját nagyrészt a Polymorphyn duó feleként élte meg, s bár a formáció nem bomlott fel, Andras Toth és ő már jóideje inkább a szólókarrierjére koncentrál. Némi Hairy-s intermezzo után Nora jelenleg önállóan igyekszik álmait valóra váltani. Nemrég közös klubestet indított Polarize-zal (Made Inn, All Inn) Move néven, de egyre több saját zenéjét is hallani már a kollégáktól a klubokban. Nora nem csak idehaza közkedvelt szereplője az undeground partiknak: játszott már több határon túli klubban és e-zenei eseményen is. A művésznő szívesen kalandozik a tech és a house minden színében és formájában, olykor finoman simogatva a zenéjével, olykor meg, ha kell, bizony döngetve a ház falát kíméletlenül.

A BudapestDeepCafé alapítója, Rizkid, valamint legkisebb királyfija, Nermal majdhogynem egyenes ágon örökölte a részvételt ezen a bulin, hiszen a BDC márka a legmélyebb, legfeketébb tónusa a budapesti éjszakának, ahol a house legbensőségesebb bugyraitól egészen a tech manzárdjáig mindenféle prémiumzene és –zenész forog és pörget immár negyedik esztendeje. Rizkid egy ideje már mint Debut DJ is lovagolja a lemezeket, de a Balaton mentén is gyakran portyázik a BalatonBeats és az I Love Balaton bulikon – utóbbiban szervezőként is ténykedik. Nermallal jól kiegészítik egymást, zenei világuk remekül illeszkedik egymásra, akár a zsák a foltjára.

A hazai szcéna „Néma Leventéiként” aposztrofált no talkingos srácok közül is bekerült most az egyik a Deep in the Boat csapatába: Kornel azonban rácáfolva a márkanévre nagyon is jó beszédkészséggel van megáldva, ám ha beáll a DJ-pultba, a keze jár és nem a szája. A zenei pályafutása egyik legújabb lépcsőfokát is csont nélkül vette, saját zenéi, remixei immár 3. éve jelennek meg. Mostanság a Benelux-államok környékén egyre többen rajonganak érte, legutóbb éppen Belgiumban adagolta a talpalávalót az ottani arcoknak óriási sikert aratva. Ő is igazi „music junkie”, aki nagyon hamar ráérzett a tech house ízére, és előszeretettel fejtegeti a stílus rétegeit a lemezjátszók mögött is.

Rich a Deep in the Boat eszmei atyja, aki hosszú Time Machine-os évek után döntött úgy, hogy nekivág egyedül a hazai éra vadvizeinek. A nagy rafting után most ő is a Blue Riveren köt ki, ahol a tőle megszokott vérpezsdítő ritmusokra riszálhatunk mélyen a Duna tetején…
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum