Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Surfaholics koncert
hol: Vörös Yuk
mikor: 2005. április 02.
fellépők: Bankrupt, Hi-Tops, Surfaholics, Yellow Spots
 Surfaholics koncert
Surfaholics koncert


Április 2., Péntek
Vörös Yuk (Budapest, III. Fényes Adolf u.28.)
Surfaholics (A) + Hi-Tops (D) + Bankrupt + Yellow Spots
Belépő: 500 Ft
Kezdés: 20 óra

Április másodikán egy osztrák és egy német zenekar látogat a Vörös Yukba. Mindkettő egy-egy remek példával szolgál arra, hogy a lányok is értenek a rakendrollhoz, - többek között ezért is kár lenne kihagyni a Surfaholics és a Hi-Tops budapesti bemutatkozását. A jeles eseményen a Bankrupt és a Yellow Spots legénysége képviseli majd a magyar színeket.

Bővebben a zenekarokról:

Surfaholics (A)

A bregenzi zenekar (a májusban majd szintén hozzánk látogató Rodriguez mellett) az osztrák garázs/rakendroll punk színtér első számú képviselője. Bernd, Stevo, Fäbl, és Franzi, a basszusgitáros lány alkotják az együttest, amely gyakran szokott fellépni a műfaj német élharcosával, a Cellophane Suckersszel, júniusban pedig a legendás Misfits előzenekaraként játszanak majd Németországban. The Sugarsmile On Candy Faces című új albumuk az innsbrucki Crony Recordsnál jelent meg a közelmúltban. (Ennek egyik száma hallható volt a Magyar Taraj punk magazin 12. számának CD mellékletén is.) Mostani, első magyarországi fellépésük támogatója az Osztrák Kulturális Fórum. Akik szeretik az olyan zenekarokat, mint a Hives, a Turbonegro, a New Bomb Turks, vagy a Zeke, ne hagyják ki a Surfaholicst sem!

www.surfaholics.net

Sajtófotók:
http://www.crony-records.com/uploads/press.jpg
http://www.crony-records.com/uploads/press2.jpg
http://www.crony-records.com/uploads/press3.jpg

Hi-Tops (D)

A 2001 áprilisa óta működő müncheni zenekar a Ramones, a Queers, a Teen Idols, és a Screeching Weasel kijelölte úton halad, csinos gitáros-énekesnőjük, Misha vezetésével. Eddigi pályafutásuk során már számos válogatáslemezen szerepeltek, például a Wolverine Records It’s Not Just Boys’ Fun válogatásának második részén is. 2003-ban jelent meg első EP-jük a Three Kings Recordsnál, s ezután lezavartak egy európai turnét is. 2004 szeptemberében pedig kijött az első nagylemez, a …Left Me Wondering, amelynek egyik száma hallható szintén hallható volt a 12. Magyar Taraj CD mellékletén.

www.the-hitops.com

Bankrupt

A Bad Hair Day című második lemezével nemrég előállt budapesti Bankrupt zenekar a Clash, a Ramones, és a NOFX által inspirált punk rockot játszik, a megszokott angol mellett újabban magyar dalszövegekkel is. Új lemezük nagyon jó kritikákat kapott külföldön is, és ennek köszönhetően meghívást kaptak több cseh, osztrák, és német fesztiválra, így az idei évük is legalább olyan izgalmasnak igérkezik, mint 2004, amikor felléptek az A38 hajón a Toy Dolls előtt, a Damned nevével fémjelzett prágai Punk Aid fesztiválon, vagy a hírhedt mackórablási esetről elhíresült japán Yumi Yumi társaságában.

www.bankrupt.at.hu

Yellow Spots

A magát csak "belezős rakkendroll" zenekarként számon tartó Yellow Spots 2003 novemberében alakult Budapesten különféle stílusú zenekarok tagjaiból. Míg zeneileg swing, rockabilly és psychobilly elemekből építkeznek, melyet dob-nagybőgő-gitár-ének-trombita-szaxofon-tuba felállással prezentálnak, a szövegeket az abszurd-morbid humor jellemzi. Első, 13 számos stúdiódemójuk szerzőileg kerül kiadásra a tavasz folyamán "Belezős Balladák" címmel.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum