Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Techno Mayhem vs. Psycho Sounds
hol: Kashmir Underground
mikor: 2005. november 05.
fellépők: Glonczi, Hadova, Headshot, Hooker, Makkay, Missdar, Neville, Nils, Plastik Angel, Simon, Svetec&Psycho Rex, Vasco
 Techno Mayhem vs. Psycho Sounds
Techno Mayhem vs. Psycho Sounds


A Dirtybass csapat ezúton szeretne tájékoztatni mindenkit, hogy a November 5-én, szombaton megrendezésre kerülő Mayhem Techno elnevezésű partyn fellépők névsora előreláthatólag módósul. A változások - melyek minden bizonnyal megelégedéssel töltenek majd el mindenkit, akik ellátogatnak a bulira – egy a Dirtybass és a Psycho Sound csapatok között létrejött megállapodás eredményei.

Mint ahogy az ismeretes, november 5-re mind a két csapat, eltérő helyszíneken ugyan, de jellegében azonos - techno - rendezvényt szervezett. Tekintettel azonban arra, hogy mind a két fél érdeke egy nagyszabású, nagyobb tömegeket is megmozgató buli, ezért a felvetett közös buli ötletét mind a két fél egyaránt jó megoldásnak tartotta és így az egy mindenki által elfogadott megegyezésen alapul, ami feltehetőleg az érintettek érdekeit együttesen szolgálja majd.

Természetesen a Mayhem Techno Vs. Psycho Sound buli a közönség igényeit is messzemenőleg figyelembe veszi és azt kiszolgálni igyekszik, hiszen olyan line-upot sikerült ílymódon összeállítani, ami minden techno és hard-techno rajongó megelégedésére szolgál majd.

November 5-én ugyanis a Kashmir nagytermében zenél majd Missdar, aki Plastic Angelel párban pakolja majd a bakeliteket, illetve Svetec is, aki pedig Psycho Rexel zenél majd Back 2 Back formában.

Rajtuk kívül a Dirtybass csapatból Simon és Vasco Diaz , a régi-új arc Headshot valamint az új közönségkedvenc Neville zenél majd a nagyteremben.

Akik pedig a lágyabb ritmusokat, a techno és tech-house zenéket részesítik előnyben, azoknak a kisteremben lesz a helyük, ahol a korábban meghirdetett line-up várja majd a közönséget, azaz: Glonczi, Makkay, Hadova, Hooker és Nilz zenélnek majd. Next Event:05.November 11. Listen To Techno

http://www.dirtybass.hu
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum