Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Sensor Base
hol: Kashmir Underground
mikor: 2005. november 26.
fellépők: Boncsair, Deeroy, Denoiser, Gabriel Miller, Gregor X, Hell'oh, Killswitch, Mercenary, Nils, Slave, SveTec, Tshwest, XTnoise
 Sensor Base
Sensor Base


Sensor Base
Sensor Base


2005. November 26.-án egy különleges csemege érkezik a keményebb stílusok kedvelőinek asztalára, amit az érdeklődők a Kashmir Underground falain belül fogyaszthatnak el. Végre Magyarországon is bemutatkoznak azok a zenei stílusok amelyek már több éve elindultak Hollandia szívéből világhódító útjukra. Nyugat Európa hatalmas stadionjaiban és klubjaiban több 10-ezrek szórakoznak ezekre az energiától dúzzadó stílusokra. A kód neve HARDSTYLE & JUMPSTYLE. A 3 tagú hardstylet terjesztő Sensor Base kommandó - Denoiser, Gregor X és Gabriel Miller mellett a NARG team is tiszteletét teszi, hogy HARDCORE szettjükkel az őrületet az egekig fokozzák. Tshwest és Mercenary szettje után az estére a koronát Hell'oh vs. XT Noise 3 lemezjátszós varázslata fogja felhelyezni.
Aki pedig techno ütemekre vágyik, az a Techn'N'Hard Roomban megtalálhatja számításait. A Terem különlegessége, hogy a fellépő dj-k különböző party sorozatokat képviselnek, ezáltal garantált a változatosság! Killswitch, Boncsair aka Nilux (NGoHT), Deeroy (Experience), SveTec, Nils (Robotones), Slave (Terminology)

Ha valami újra és különlegesre szomjazol ott a helyed, mert lesz Hardstyle és Jumpstyle! Ha szereted a szaggató ütemeket vagy csak nosztalgiázni van kedved, gyere le, mert lesz Hardcore. Ha szereted a Technot, akkor ott a helyed, mert most egy éjszaka alatt hallhatod a hazai techno szcéna főbb party sorozatainak hangzásvilágát. 2005. November 26. ÚJ IDŐSZÁMITÁS KEZDŐDIK A MAGYAR PARTY ÉLETBEN! LÉGY RÉSZESE TE IS. Találkozzunk a Kashmir Undergroundban a Hard Dance szcéna forradalmának első állomásán.

HARDSTYLE & JUMPSTYLE IS COMING!
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum