Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Aerocafe
hol: Sziget Events Hall
mikor: 2005. november 26.
fellépők: Doc Scott, Mc Dynamite, Mesterházy, Palotai, Pipedome, Pozsi, Roni Size, Stamina Mc
 Aerocafe
Aerocafe


Az AEROCAFÉ-sorozat egy évvel ezelőtt a Millenárison indult útjára. Az eredeti célkitűzésnek megfelelően az eddigi négy "minifesztiválon" egyedi helyszíneken estéről-estére olyan neveket láttunk vendégül, akik közös fellépéseiken eseményt jelentenek akkor is, ha London legmenőbb klubjaiban vendégszerepelnek. Egy év alatt az AEROCAFÉ fedélzetén bemutatkozott már többek között a MO' HORIZONS, az EZ ROLLERS, a GOTAN PROJECT, KRUSH, RICHARD DORMFEISTER, a TOSCA, STORM, NICOLA CONTE, a DUBLEX INC és a DELADAP!

Egyedi helyszínt klubbá varázsolni nem egyszerű feladat, ezért sajnos előfordul, hogy hiba csúszik a gépezetbe... A legutóbbi AEROCAFÉ esetében a szokásosnál is nagyobb érdeklődés miatt sokak szerint nehezen élvezhető volt a főprodukció programja (ezért ezúton kérünk elnézést!), így be kellett látnunk: egy impozáns helyszín sokszor nem alkalmas arra, hogy igazán színvonalas programnak adjon otthont.

Örömmel jelentjük, hogy az idei utolsó AEROCAFÉ helyszíneként egy minden szempontból tökéletesnek ígérkező helyszínt találtunk. A klubbá alakult EVENTSHALL (táncterét, infrastruktúráját, mellékhelyiség-kapacitását nézve) optimális helyszínnek ígérkezik. Ennek ellenére természetesen még ezt a helyet is átalakítjuk olyanná, amilyennek egy AEROCAFÉ-t szükséges! Mindemellett pedig utasaink kényelme érdekében a kiadható belépőjegyek számát is korlátozzuk. Reméljük, hogy jól érzitek majd magatokat "megújult" fedélzetünkön! Köszönjük, hogy újra az AEROCAFÉ légitársaságot választod!

FELLÉPŐK:
RONI SIZE utoljára két éve járt Budapesten, amikor a Szigeten adott teltházas, élő koncertet a WAN2 sátrában. A Szigetet az idei VOLT Fesztivál, és természetesen ugyancsak teltház követte. Sopronban legutóbb - a zord időjárás okán - 2 db tescós szatyorral a csukáján lépett színpadra. A bristoli srác a Full Cycle label egyik szülőatyja, neve és a drum and bass műfaj közé egyenlőségjel tehető, a legfontosabb a fontosak között és az egyenlők között is kétségtelenül az első!
MC DYNAMITE, Roni Size állandó tettestársa, nélküle szinte elképzelhetetlen a Mester fellépése, mint ahogy London legnevesebb fejei is gyakorta szerződtetik társukká a dinamikus ceremóniamestert. Nem véletlen, hiszen Dynamite a felelős azért, hogy a nagyérdemű egy pillanatra se feledkezzen el a színpadi produkcióról, és folyamatosan bólogassanak a fejek.
DOC SCOTT ugyancsak "megjárta már" a VOLT-ot, méghozzá MC Justyc és egy Real Madrid mez társaságában. A '90-es évek óta egyetlen szabad hétvége sem szerepel a naptárjában, hiszen húzos funkkal átitatott szettjét szerte a világon önfeledt rajongók várják. '94-ben Goldieval közösen hozták tető alá a Metalheadz kiadót.
STAMINA MC azon kevesek közé tartozik, aki önállóan is "megállja a helyét", mi több: számos klubslágert elsősorban az ő nevéhez kötnek világszerte. Gondoljunk csak Barcelona elsőszámú imázsdalára, amellyel a rádiócafé 98.6-on gyakorta találkozhat a hallgatóság. A legtöbbször Marky oldalán lép fel, november 26-án azonban a hozzá hasonlóan pörgős Doc Scott társaságában lép fel az AEROCAFÉ színpadán.
PALOTAI, akit "Faterként" emleget a közönség, rendszeres résztvevője az AEROCAFÉ rendezvényeknek. Újat mondani róla nem lehet. Legyen szó klubról, partiról, vagy fesztiválról, Palotai az egyik elsőszámú "műsorszám", a hangulatfelelős.
MESTERHÁZY és PIPEDÖME először lép fel az AEROCAFÉ fedélzetén, de az általuk jegyzett "SYRUP" névre hallgató eseménysorozat igazi etalon a műfajfüggetlen, általuk "igényesnek" tartott zenét kedvelők körében. A veszprémi páros külön-külön játszott már Roni Size és LTJ Bukem társaságában is.
POZSI, elsősorban a szabadtéri, nyári szórakozóhelyek favoritja. Önmagát különösebben nem menedzseli, így csak a szakavatottak tudhatják róla, hogy Magyarországot többször képviselte már a londoni DMC-n, és több ezres lemezgyűjteményéből igazán eklektikus programot állít össze estéről-estére. Az AEROCAFÉ rezidensének mondható, hiszen valamennyi eseményen fellépett eddig.

LINE UP
20:00 kapunyitás
20:30 Mesterházy & Pipedöme
22:30 Pozsi
00:00 Doc Scott & Stamina MC
02:00 Roni Size & MC Dynamite
04:00 Palotai
A helyszín megközelítése
Pontos cím: Eventshall - Hajógyári Sziget
A helyszín megközelíthető a BKV-val a Batthyány térről HÉV-vel. (utolsó HÉV-indulás: 23:30-kor!)
Beszállás: 20 órakor
JEGYEK
Jegyár: elővételben 3500 Ft, a helyszínen 3990 Ft.
Jegyelővétel: Tisza Cipőboltok (VII. Károly körút 1., West End City Center, Pólus Center), Deep Lemezbolt (VI. Aradi u. 22.), Subvibe (V. Irányi u. 5.) és a TEX Jegyirodákban.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum