Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Szilveszteri Megabuli
hol: M47
mikor: 2005. december 31.
fellépők: Rino Cerrone, Smith, Tonio, Zsíros
 Szilveszteri Megabuli
Szilveszteri Megabuli


Szilveszteri Megabuli
Szilveszteri Megabuli


SZILVESZTERI MEGABULI

Az utóbbi évek egyik legjobb Line up-ját sikerült összehozni szilveszterre (december 31. Szombat) az M47-nek. Talán senki sem fogja ezt túlzásnak tartani, ha meglátja a külföldiek nevét. Mindkét meghívott dj volt már az M47-ben, sikerrel, a közönség megszerette őket, ők pedig a helyet. Első szóra igent mondtak a szilveszteri meghívásra, reméljük nem okoz az M47 csalódást nekik, és egy igazán jó hangulatú bulival megyünk át az új évbe.

RINO CERRONE és TONIO mindent meg fog tenni azért, hogy emlékezetes maradjon a 2005-ös év utolsó partyja. Mellettük természetesen ott lesz ZSÍROS és SMITH. Így négyen bátran mondhatjuk, hogy zeneileg tökéletes lesz az évbúcsúztatás.
Rino-t egész évben várta vissza a közönség, ő közben bejárta a világot. Kolumbiát, Bazíliát, Amerikát, Európát végigjárva, végre megérkezik az M47-be is. Neki sem volt egyszerű az indulás.
Bármennyire is furcsa Rino Cerrone nem lemezlovasként szerepelt elõször nagyközönség elõtt, a nyolcvanas évek végén ugyanis motorversenyzõként vált ismertté. Az elektronikus zenét olyanok szerettették meg vele, mint a The Orb, a Psychik Warriors Of Gaia, vagy az Orbital. Az egyszerû zeneszeretetbõl hamar továbblépett és szenvedélyesen gyûjteni kezdte a lemezeket. DJ-ként is hamar nagy elismertségre tett szert, 1992-ben már a legjobb olasz klubokban mutathatta meg kivételes tehetségét. Rino életében ekkor vált fontosabbá a zenélés a motorversenyzésnél, így 1994-ben úgy döntött, hogy befejezi versenyzõi pályafutását, hogy teljes mellszélességgel az akkor formálódó nápolyi klubéletbe vethesse magát. A zenék lejátszása mellett a zenekészítés is egyre jobban felkeltette az érdeklõdését. Ennek köszönhetoen 1995-ben két barátjával Lindo Monacóval és Nicola Bounóval közösen megalapították a Q-Men nevu formációt. Nemcsak a stúdióban vitézkedtek a fiúk, zenéiket live-actben is prezentálták. 1997-ben a német (de erõsen nápolyi orientáltságú) Design Music-nál jelent meg az elsõ lemezük, az X-Phase, melyet két további EP követett a Primate, illetve a Conform labeleknél. Késõbb azonban megváltozott zenei elképzelései miatt Rino elhagyta a csapatot és önálló produkciókba fogott. 1999-ben elkezdte építeni az új stúdióját, valamint Mario Manganellivel létrehozták a „Rilis” labelt. Saját kiadójukon kívül is sorra készítette a zenéket a legnevesebb kiadóknak (Zenit, Phont Music, Genetic, stb...). Az egyik legnagyobb elismerést az jelentette számára, hogy Richie Hawtin a DE9: Closer To The Edit mix elkészítésekor nem kevesebb, mint hat (!)számát használta fel. Összetéveszthetetlenül laza, kicsit darkos, kicsit funkos szettjeinek köszönhetõen pedig a legkeresettebb DJ-k egyike lett egész európábaan.

Tonio-nál sem volt ez másképp. A Trax magazin a 2000-es év legjobb dj-i közé választotta be. Már 10 éve jelen van az európai techno világában. 14 évesen került kapcsolatba a diszkózással és 19 évesen már a techno felé fordul, amikor is egy dijoni diszkó rezidense lett. Itt öt évig dolgozott együtt Laurent Garnier-el, és sikeresen tették a klubbot Franciaország első techno arénájává.

Nemzetközi karrierje 1997-ben indul, elsősorban az Államokban lépett fel (Washington, Baltimore, New York…). Azóta többi világhírű diszkós mellett játszott kiemelkedő techno rendezvényeken Svájctól Kanadáig, Kínától Brazíliáig például Green Vevettel, Luke Slaterrel, Carl Cox-szal, Richie Hawtinnal vagy épp Jack Mills-szel.

2003 óta pedig Szingapúrban, Pretoriában (Dél-Afrikai Köztársaság), Kolumbiában és Mexikóban is rezidens fellépő.

Európában gyakran vállalt rezidens feladatokat kedvelt spanyol üdülőhelyeken, a portugál fővárosban vagy épp Berlinben, ezzel is öregbítve hírnevét.

Az évek folyamán több maxit és albumot adott ki, gyakran amerikai kiadókkal együttműködve.

Első albumát a leghíresebb francia dj-kel közösen készítette el.

A „My telephone is dead” kommentárja:

Sven Vaeth azt mondta, hogy az általa eddig hallott mixek legkidolgozottabbika. Nemhiába vezette a

Sven-féle TOP10 listát három hónapon keresztül.

A későbbiekben Adam Beyer, DJ Rush, Fumiya Tanaka valamint Renato Cohen is felkérte egy-egy közös mix elkészítésére.

Dj Tonio egyedi hamisíthatatlan francia techno-t játszva került az elektronikus zenét imádók látókörébe.
Szettjeivel egyszerűen „megrengeti” a táncparkettet.

Természetesen szilveszterkor sem maradhatnak el a csinos táncoslányok, az italpromóciók, a jó zene.

Várunk mindenkit egy remélhetőleg felejthetetlen buliba!
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum