Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Swatch This - Prince Paul
hol: Home Club
mikor: 2006. február 11.
fellépők: Avee, Bimos, Cadik, Dead, Erká, Mango, Marvin, Prince Paul, T.B.Gon, Urbanizer, Vlad, Zeek
 Swatch This - Prince Paul
Swatch This - Prince Paul


A február 11-én Citadellára meghirdetett SWATCH THIS buli infrastrukturális okok miatt a HOME CLUBban várja közönségét.

Egy váratlan csőtörés rossz tréfájának következtében a budapesti Citadellára tervezett, február 11-i hiphop-breakbeat party a III. kerületi HOME CLUBba költözik PRINCE PAUL, BLIM és DJ VLAD vezényletével. A szervezők ingyenes party-buszokat indítanak, hogy a helyszínváltozás ellenére mindenki biztosan részt vehessen a bulin.
Menetrend:
Citadella 21.00-tól félóránként -> Margit híd -> Home Club, majd ugyanezen az útvonalon vissza hajnalig.

Home Club info: 06 30 955 0600
http://www.swatchthis.hu, http://www.nowsound.hu

Prince Paul több mint két évtizedes karrierjét a sikeres mellett leginkább a termelékeny szóval jellemezhetnénk. Legendák keringenek arról, hogy hány lemez létrejöttében vett részt, és ezek körülbelül mekkora helyen férnének el. Persze mindez már nem annyira meglepő, ha azt a tényt is figyelembe vesszük, hogy a "Herceg" saját bevallása szerint úgy ’76-’77 környékén hallott először olyan zenét, amit hip-hop-nak lehetett nevezni, valahol Brooklyn és Long Island között, útban a nagymamájához.

A Block Partyk világa a hip-hop igazi bölcsője volt, és Prince Paul sokat tett azért, hogy az általa is jól ismert különböző stílusok és törekvések végül egy műfajjá forrhassanak össze. Valószínűleg kedvezően hatott esélyeire és képességeire, hogy kamaszkorában Busy Bee-vel az oldalán hallgathatta Afrika Bambaataa szettjeit, ráadásul eredeti díszletek között. Pályafutását a sokak által első igazi hip-hop formációként számon tartott Stetsasonic DJ-jeként kezdte, majd később a Boogie Down Productions-nél, a Gravediggaz-ban, MC Lyte és Big Daddy Kane producereként kamatoztatta tehetségét.

Az igazi áttörést a De La Soul "3 feet high and rising" c. albumának produceri munkái és értük járó elismerések jelentették. Attitűd és siker így járhat kéz a kézben anélkül, hogy később le kellene tagadniuk egymást. Emberünk a mikrofont sem veti meg szerencsére, de ilyenkor is megfelelő partnereket választ, például RZA személyében. 1997-es debütáló albuma a "Psychoanalysis: What Is It?" örök darab, de a ’99-ben Automator-al létrehozott Handsome Boy Modelling School-ról is éppen eleget hallhattunk ahhoz, hogy egy élő fellépés kihagyhatatlan alkalomnak tűnjön.

Vlad Sokolov 1994-ben kezdte dj karrierjét a Lenny Dee's Unit 4 tagjaként Normski, SaraH B és Norris Windross mellett. Az atmoszférikus drum and bass körökben jól ismert Voyager és Tamsin mellett harmadikként Vlad alkotja a Breakneck formációt, amely régóta Rennie Pilgrem TCR kiadójának állandó tagja. Néhány éve a Breakneck elindította saját kiadóját a London Breakz-et. A lassacskán tizedik kiadványához érkező kiadó támogatói közt vannak a breakliga legnagyobbjai is.

Vlad egyéb projektjei közül kiemelendő együttműködése a Seed Records művészével, Ardissonnal aki a kísérleti elektronika felől érkezik. Első kiadott közös alkotásuk a Londonbreakz harmadik kiadványa volt, a "Split Screen", amit olyan nevek nem bírtak kivenni lemeztáskájukból sokáig mint: BLIM, Chris Carter, Koma and Bones, és természetesen maga Rennie Pilgrem sem. aki 10/10-es minősítés után logikusan be is válogatta "Perfecto Breaks" mixébe. Vlad és Ardisson újabb zenéi jönnek ki januárban a London Breakzen és a Seed Records-on is. Vlad az utolsó két évet leginkább új, saját kiadójának szentelte, a Sokolov Sounds gyorsan elnyerte a szakma és a közönség elismerését. A kiadó korongjait a Plump Djs, BLIM, Soul Of Man játsszák rongyosra.

PRINCE PAUL (Antidote records, N.Y.)
Dj Avee (N.Y.)
MC Bimos (N.Y.)
MC Mr. Dead (N.Y.)
Mango (Gimmeshot)
Cadik+Zeek (Allsoundz)

Dj VLAD (Sokolov Sounds, London Breakz, TCR)
B.L.I.M. (Track, TCR, - UK)
TB-Gon (TWR)
Marvin (TWR)
Erká (nowsound breaks)[/b]

Visual: URBANIZER

open:22:00
closed:05:00
2000/2500 huf
elővétel:Burner hip-hop store /XII. Szent István park 2./
Trancewave /VI. Révay köz 2./
Speed /Westend, Mammut/
Subvibe /V.Irányi u. 5/
Bounce Store /VI.teréz krt. 25./
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum