Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Mayday - idén ötödször
hol: Papp László Budapest Sportaréna
mikor: 2006. március 18.
fellépők: Behnam, Budai, Chriss, Collins, Cory B, Dejan Milicevic, Dj Justin, Felipe, Flash, Hardy Hard, Hot-X, Jankec, Kai Tracid, Luke Slater, Marcelinho CIC, Marco Bailey, Marco Nastic, Members of Mayday, Misa Salacova, Newl, PET Duo, Pete Brooks, Seb Fontaine, Secret Cinema, Sonique, Szeifert, Takkyu Ishino, Taucher, Valentino Kanzyani, Westbam
 Mayday - idén ötödször
Mayday - idén ötödször


Idén ötödik alkalommal várja hazánkban az elektronikus zene szerelmeseit a Mayday. A rangos eseményt ezúttal új helyszínen, a Budapest Sportarénában rendezik meg, hogy az a 12 ezer bulizó, akinek a megjelenésére számítanak, kényelmesen elférjen.

A high-tech hang-, fény- és látványtechnika mellett különleges beltéri designnal és VIP terasszal is készülnek a szervezők, hogy az idei lehessen a legfelejthetetlenebb a hazai bulik sorában.

Március 18-án este hattól másnap délelőtt tízig két szinten tombol majd az őrület. A Main Floor hangulatáért olyan neves dj-k felelnek, mint Westbam, Luke Slater, Marco Bailey vagy Collins&Benham. A Red Pulse Floor közönségét pedig többek között Sonique, Seb Fontaine, a Kai Tracid és Szeifert pörgeti fel.

A fesztivál amellett, hogy a zenéről szól, minden évben valamilyen üzenetet is közvetít az emberek felé. Mivel 2006 Magyarországon a parlamenti választások éve, ezúttal a hatalmi harcok és a pénz kapcsolatáról alkotnak véleményt a Mayday szervezői. Erre utal az idei szlogen, a Power Recycling (A hatalom újrahasznosítása) is.

Az esemény hasonló címet viselő himnusza, mely a Collins&Benham duó valamint a Freestylers Mc-je, Mc Sir Real közreműködésével készült el, szintén erről szól.

A fesztiválra jegyek elővételben 6990, a helyszínen 7990 Ft-ért kaphatók. A VIP-jegyek 11900 Ft-ba kerülnek.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum