Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
10 Éves A Zebra
hol: Zebra Club
mikor: 2006. augusztus 25.
fellépők: Kevin Micra, Kowalsky Meg A Vega, Red Hot Chili Peppers Tribute Band, Tayo
 10 Éves A Zebra
10 Éves A ZebraJubilál a Zebra Club

Parádés programmal készül megünnepelni fennállása tízéves évfordulóját a szarvasi Zebra Club, mely a hazai underground szubkultúrában az úttörők közé tartozott, de a Nagy Túlélő jelzőt is büszkén viselhetik, hiszen annak ellenére a felszínen tudtak maradni, hogy más - sok esetben nagyvárosi - klubok megszűntek. Az elmúlt évtizedben mintegy hatszáz koncertet, 1200 bulit tartottak 150 ezer néző számára, ezen túl filmklub, kiállítások, pódiumbeszélgetések színesítették a kínálatot.

A Zebra Club, mint fogalom még korábbról származik, ugyanis a szarvasi művelődési ház pincéjében már a kilencvenes elejétől rendeztek zenei rendezvényeket kisebb-nagyobb megszakításokkal. Az áttörést azonban 1996 jelentette, amikor a korábbi Granárium épületébe költöztek. A következő jelentős mérföldkő 1999 volt, amikor az épületet - megőrizve műemlék jellegét - átalakították. Ettől fogva a vendégek párhuzamos programok közt választhatnak: a földszinten elsősorban élőzenei produkciók láthatók, míg az emeleten az elektronikus tánczene kedvelőit szórakoztatják.
Ugyancsak fontos állomásként tartják nyilván 2005-öt, amikortól együttműködnek az úgynevezett PANKKK-kal (Program a Kortárs Könnyűzenei Kultúráért).
A Zebra Clubban megfordult minden jelentősebb hazai zenekar és dj., valamint sok esetben nemzetközi sztárok is szórakoztatták a fiatalokat. Játszott itt egyebek közt a Kispál és a Borz, a Tankcsapda, a Quimby, Deák Bill Gyula és zenekara, a Hooligans, az Anima Sound System, Palotai, Naga, Kevin - közülük többen visszatérő vendégnek számítanak. Ugyancsak fontos missziója a Zebrának az ifjú tehetségek felkarolása, ennek jegyében rendeznek szinte a kezdetektől tehetségkutató fesztiválokat, nem egy itt feltűnt csapat mára már országosan, sőt nemzetközi szinten ismert előadó.
Az augusztus 25-ei, pénteki szülinapi bulin a angol breakbeat színtér alap dj-je, Tayo mellett a másik színpadon fellép a Kowalsky Meg A Vega, illetve a Red Hot Chili Peppers Tribute Band.

Bővebb infó: www.zebraclub.hu
kontakt: Bukovinszky Béla (bukovinszky.bela@deltafest.hu)

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum