Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Deep Dish
hol: Palace Dance Club
mikor: 2004 július 3.
fellépők: Behrouz, Deep Dish
 


PALACE JÚNIUS

Alighogy átéltük Veletek hangulatos nyitó-bulinkat, máris újabb fantasztikus éjjeleknek nézünk elébe, hiszen a naptárra nézve vitathatatlan: megérkezett a várva várt nyár, a legpörgősebb party-szezont elindító június! Így aztán mi mást tehetnénk, mint hogy éjszakáról éjszakára elcsábítsunk Benneteket… Szóval elő a filofaxot, a mobil-regisztert, diktálunk:
Június19-től minden hétfőn habparty, kedden palace music mix, szerdaán frei bier & sangria party, csütörtökön habparty, pénteken french kiss (erotika mesterfokon!) & free bacardi rigo, szombaton highlights, vasárnap frei bier & sangria party. No és persze zene, zene, zene! House, funky, hip-hop, r’n’b, easy listening, techno, chill, trance; egyszóval minden, ami belefér. S hogy még izgalmasabbá tegyük a júniust, 26-án bonusz nyárnyitót rendezünk Sterbinszkyvel, aki a hagyományokhoz hűena Palace arénában mutatja be új, AXEtázis a Palace-ban 4. című lemezét. Sterby mellett fellép még Bruckmann és D.Deejay; míg a gardenben saxy, konga és ibizai pezsgés, az audio visual bar-ban pedig sunset café a’la Jutasi Tamás.
Sőt..! Július 3-án maguk az amerikai house-császárok, Ali & Sharam, azaz a híres Deep Dish duó pakolja a lemezeket egész éjjel!!
Mindez viszont mit sem ér belevaló dögös csajok és tuti pasik nélkül, azaz Nélkületek! Mi várunk Rátok. Ti mire vártok??!!! :)

DEEP DISH A PALACEBAN

A július hatalmas durranással kezdődik a Palace-ban. A hazánkban óriási népszerűségnek örvendő DEEP DISH (USA) duó teszi tiszteletét, és mutatja meg Nektek ismét, hogy nem csak producerként vagy remixerként érik meg a pénzüket, hanem közös DJ szettjükkel is maradandót alkotnak. Ali és Sharam a house minden válfajába belekóstolnak, mindvégig színes zenei palettán mozognak, és garantáljuk, hogy sok-sok meglepetést tartogatnak Nektek erre a forró éjszakára. Az első legyen mindjárt az, hogy szinte egész éjjel ők uralják az Arénát, speciális all night long szettel készülnek mindketten. Bár azért DEAN COLEMAN (USA) speciális warm up szettjét sem érdemes kihagyni. A Gardenben pedig mindeközben ALEX ELLE (I) Tommyboy és Clark kíséretében teszi fel az i-re a pontot. Egyszóval nem vitás, hogy július 3-án különleges bulinak nézünk elébe!
(Jegyek elővételben 4000 Ft., Helyszínen 5000 Ft.)


(Forrás: Palace)
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum