Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Dance With The Devils
hol: K2
mikor: 2006. november 11.
fellépők: Frank Kvitta, Gordon, Graf, Greg Notill, Killswitch, Laic, Mátus, Nils, Nilux, Obi, Reset, Ropy
 Dance With The Devils
Dance With The Devils2006 november 11.-én Budapest új klubbjában, a K2-ben, utolsó állomásához érkezik ebben az évben csapatunk. Eme nemes alkalomtól fûtve temérdek újdonsággal és meglepetéssel készülünk azoknak akik minket választanak ezen a novemberi éjszakán. De kezdjük elõször is a sort azzal ami a legjobban foglalkoztatja talán mindannyiotokat. Novemberben két sztár vendéget, nevezetesen a német showmestert Frank Kvittát és a francia származású techno kémikust Greg NoTillt köszönthetjük line upunkban természetesen az újdonsült és hazai rezidensek mellett. Külön érdekesség hogy Kvitta külön kérte tõlünk hogy jöhessen hiszen elõzõ M47 beli fellépése alkalmából akkora bulit sikerült összehoznia hogy már vágyik újra hogy a magyar közönséget elvarázsolhassa fergeteges showjával és zenei tudásával.

Pár szót a helyszínrõl:

Október 7.-én fog megnyílni Budapest új techno klubbja, mely közvetlen a jól ismert Kashmir Underground felett helyezkedik el. 1200 nm-es labirintus rendszert kell elképzelni ahol is 2 teremre bontjuk a novemberi rendezvényt. Az elsõ fõ teremben a már említett külföldiek mellett a rezidenseik lesznek hallhatók, az elõzõ bulinkon már tapasztalt professzionális hang és látvány elemek társaságában. Klimatizált és hatalmas tánctér, úgy hogy elfelejthetjük a régen megszokott hõséget és néha már már embertelen viszonyokat. (Képek valószínûleg a héten legkésõbb jövõhéten az events menüben) A másik terem eddig talán Budapesten egyedülállóan egy valóban pihenõteremnek kialakított kis részleg lesz, ami az éjszakára teljes mértékben zöld fénybe borul, rengeteg kényelmes ülõalkalmatossággal és nem utolsó sorban fiatal tehetségek által szolgáltatott "pihenõ zenékkel", az elektronikus zene "legfinomabb" ágait átölelve.

Ezzel azonban még nincs vége a meglepetéseknek, mivel számunkra ez lesz az év utolsó általunk rendezett rendezvénye, szeretnénk kedveskedni azoknak akik egész évben velünk tartottak és figyelték rendszeresen oldalunkat. Számukra kialakítunk egy külön kis helységet, ahol összegyûlhetnek ill. hamarosan létrehozunk egy email címet ahova ha küldtök egy emailt a nevetekkel, egy névre szóló ajándékot fogunk átnyújtani aminek kiléte legyen meglepetés a buliig. ;)

Ahogy az alcímünkben is utaltunk rá, november 11.-én, ebben az évben utoljára, felkérünk titeket egy táncra az ördöggel, reméljük elfogadjátok;)
Event :: NGoHT presents Dance With The Devils

Date :: 2006. November 11.

Location :: K2 (Budapest, Üllõi út 51.)

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum