Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Sound-O-Phonics 2nd Birthday Party
hol: Süss Fel Nap
mikor: 2006. november 24.
fellépők: Dis, Ebk, Jade + Matt-U, Munk, Vicious Circle
 Sound-O-Phonics 2nd Birthday Party
Sound-O-Phonics 2nd Birthday PartySound-O-Phonics 2nd Birthday Party
Sound-O-Phonics 2nd Birthday Party

2006. november 24. - péntek
SOUND-O-PHONICS 2nd BIRTHDAY PARTY
Süss fel Nap (Budapest, V., Honvéd u. - Szt. István krt. sarok)

> Belépő: 1500 HUF / 6 EUR
[Belépés csak 18 éven felülieknek!]

VICIOUS CIRCLE /Renegade Hardware, DSCI4, Freak, Defcom/ UK
EBK /Renegade Hardware, DSCI4, Tech Itch Rec., Defcom/ UK
JADE & MATT-U /Moving Shadow, BSE Rec, 1210/
DIS & MUNK /Obsessions, Citrus, Impulsecreator/

Visual: Tipogödör /Cinetrip Vj Torna 2006 közönségdíjas/

--------------------------

> 2 éves a Sound-o-phonics - interjú!:
www.antropos.hu

--------------------------

> Ajánló a buliról és a fellépőkről:

November 24-én ünnepli második születésnapját a Sound-O-Phonics csapata, akik erre az alkalomra két angol nagyágyút hívnak meg egyenesen Londonból. Egyikőjük a Vicious Circle kru tagja, annak a formációnak, akiknek előremutató és méltán népszerű zenéik többek között a Renegade Hardware-en, DSCI4-on, Freak Recordings-nál jelentek meg. Másik vendégük EBK, aki már 1998 óta aktív részese a drum and bass világának és még sohasem játszott kis hazánkban. Mindkét előadó a minimal techfunk dnb hangzás megszállottja. A hazai szcénát Jade & Matt-u és a Dis & Munk párosok fogják képviselni. A vizuális hatásokért ezúttal is a Tipogödör csapata felel majd.

A Vicious Circle néven ismert csapat 2002-ben kezdett el zenélni Dél-Londonban. Ez az izgalmas és lelkes kru egyenesen berobbant a szcénába. A minden korlátozás nélküli mély, sötét future funk elvakult hívei.
A kilencvenes évek techy stílusa inspirálta a zenéjüket, de a Vicious Circle saját hangzásának kialakítása mellett kötelezte el magát. A 2004. évi Miamiban rendezett Winter Music Conference-re csak néhány CD-vel érkeztek, a csapatnak mégis kellemes fogadtatásban volt része. Már a korai munkáikat komoly támogatásban részesítették olyan Dj-k, mint a Pendulum, Technical Itch és Keaton - a DnB szcéna legnagyobbjai. Visszatérve az Egyesült Királyságba tisztán látszott, hogy elérkezett az alkalom a következô lépés megtételéhez.
Az hozta a nagy áttörést, hogy a Universal Project felajánlotta, remixeljék meg egyik zenéjüket. A választás az underground himnuszra a 'Jackhammer‘-re esett és az eredmény: viharos siker. A Renegade Hardware kiadó hamarosan megkereste oket és remix a Universal Projectes Black Techno EP részeként lett szignálva. Komoly támogatás övezte a szcéna top Dj-inek körében és az EP októberi megjelenéséig, gyorsan elterjedtek a hírek, a kiváló Vicious Circle zenékrôl.
A 2005-ös év nagyon jól sikerült a csapatnak. Kezdve azzal, hogy feltûntek az ATM magazin hasábjain, valamint egy vendégszereplés a BBC Radio 1xtra mûsorában szintén növelte a csapatot övezô hírverést. Megjelent zenéiket tekintve is mozgalmas évet zártak: elsô a Kryptic Minds Defcom kiadójánál megjelent ‘Apparation’ (EBK-val közösen), ezt a minimal techfunk-os ‘Doom Train’ követte a Renegade Hardware Guerilla Warfare LP-jén. Az Avalanche-nál kiadott mélyebb hangzású 12”-es Blue Lagoon/Contagious bizonyította a fiúk sokoldalúságát. Ezeket már komoly együttmûködések követték: legelôször is a súlyos, energikus techno a ‘Shadrock’ a Corrupt Souls-zal, majd a ‘The Grudge’ Chase & Status közremûködésével, mindkettô a Renegade Hardware-nél, és természetesen a klub kedvenc, az iszonyatosan kemény Universal Projectes ‘Hellrazor’ a UP records-nál.
Úgy tunik a Vicious Circle-nek a 2006-os év is nagyon jól alakul. A Knowledge magazin elsô számában való megjelenés már ez elején biztosította ezt. Az elsô zenéjük a súlyos, kongás, technóval árnyalt "Between the Lines", ami márciusban jelent meg a Hardware zászlóshajón, a Carpe Diem LP-n. Valószínuleg ez messzemenôen a formáció legsikeresebb alkotása, hiszen a legnagyobb Dj-k jóval a vinyl megjelenés után is folyamatosan játszák, ami bizonyítja, hogy ez már most klasszikus darab.
A fiúk sikeresen nyúltak a DSCI4-nél megjelent Something Sick LP-én lévő Silent Wittness ‘Ringside’-jához is, annak egy koszos, gyors tempójú feldolgozását adva.
Következônek, az elsô saját EP-jük várható a Renegade Hardware-nél, amit erôs future funk és egy kisebb adag retro tech hangzás fog jellemezni. A lemezen szereplô társ producerek között lesz MC Rymetime, valamint Prolix & Nocturnal. Folyamatban vannak további megjelenések is, többek között a Freak és a Subtitles kiadóknál és néhány komoly remix is készül.
A csapat folytatja a fellépéseket mind az Egyesült Királyságban, mind Európában, beleértve a Hardware rezidenciát is, ahol rendszeresen látni ôket, amint szétszaggatják a Ministry of Sound és a The End klubokat. Semmi kétség, hogy a Süssfelnapnak sem kegyelmeznek...

Egy újabb londoni srác, névszerint EBK, aki délnyugat Londonból indult el valamikor a 90es évek közepén. Pályafutását kalózrádiókban kezdte, sötét jungle zenékkel, majd 1998-ban lépett be a dnb nagyjai közé. Ez volt a techstep virágkora és zenéivel szétszaggatta a táncparketteket. Nevét olyan kiadók cimkéin olvashatjuk mint a Renegade Hardware, Tech Itch Recordings, DSCI4, vagy a Defcom és az Industry.
2005ben együttmuködött a szcéna néhány igen tehetséges fiatal producerével (pl: Vicious Circle, Prolix), 2006ban pedig egyéni tehetségét mutatta meg. A dnb világának minden részébôl kapott támogatást, olyan Dj-ktol, mint: Andy C, Tech Itch, Dj Trace, Chase & Status, Radio 1-es Mary Anne Hobbs és Annie Nightingale, a Renegade Hardware crew és még sokan mások.

---------------------------------------------------------

> Link:
www.sussfelnap.hu
www.sussfelnap.hu/forum
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum