Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Bodytalk Santa Claus with Peace Division
hol: Club Prince
mikor: 2006. december 09.
fellépők: Illek, Justin Drake, Kühl, Nigel Snorter, Peace Division, Randall
 Bodytalk Santa Claus with Peace Division
Bodytalk Santa Claus with Peace Division
December 09: Bodytalk Santa Claus with Peace Division@Club Prince MendeAlig néhány hete ünnepelte egyéves fennállását a Bodytalk (Randall & Flash) című rádióműsor, a Justmusic.fm nevű rádióban. Ezzel Mikulás napi évzáró bulival ünnepeljük az első évadot, méghozzá megint nemzetközi vendéggel.

Az úriember, Justin Drake egy olyan producer párost (PEACE DIVISION) képvisel akik munkássága a ’90-es évek végén gyökerestül forgatta fel a house zenét.

A recept egyszerű de mégis utánozhatatlan mint az igazán jó dolgoknál általában:

- egy rész hipnotikus dubby groove

- egy rész mocskos de mégis funky basszus

- csipetnyi dallam és szöveg egy másik világból

- némi tudatmódosító effekt, hogy ne tudd abbahagyni a mozgást

és végül a PEACE DIVISION hangulat amit csak tőlük szerezhetsz be.Őket nem lehet senkihez sem hasonlítani viszont számtalan alkalommal hagyja el a DJ-k, producerek száját egy-egy zene hallgatásakor, hogy „Olyan Peace Division-ös..!”

Reggelig sorolhatnánk a neveket akik játszották és játszák a mai napig a zenéiket, remixeiket sőt biztos, hogy van olyan amit ha bármikor meghallasz a szőr is feláll a karodon és beugrik 1-2 húzós buli emléke..!

Többek között nagy hatással voltak a Mi zenei ízlésünkre is ami a mai napig visszaköszön a bulikon ,illetve zeneileg a BODYTALK-ot is nagyban befolyásolta. Danny Tenaglia nyilatkozta róluk anno, hogy eddig még soha nem játszott egy buli alatt ennyi zenét egy producertől, brigádtól sem!

A kilencvenes évek elejétől (mikor először találkozott Justin Drake és Clive Henry) a progresszív house szcéna úttörőinek számítanak, olyan felejthetetlen zenék fűződnek nevükhöz, mint a „Roaches” vagy a „Feel My Drums”. . A mára már legendássá vált Slip ’n’ Slide kiadó jelentette meg őket először fekete korongon ami akkora lökést adott nekik, hogy fényévekkel húztak el mindenki mellett. Azóta számos remixet készítettek olyan előadóknak mint például Rui Da silva, X-Press 2, Moby és még sorolhatnánk. Olyan kiadók büszkélkedhetnek katalógusukban PD darabokkal mint például a Hooj Choons, NRK, Junior, Low Pressings (többek között ők adták ki az első albumukat a Junkyard Funk-ot).

Justin számtalan álnéven köszönt vissza a címkékről az elmúlt évek alatt mindig egy más arcát megmutatva (Pl.: Dark Daze, Anti Trance Terrorists, Future Primitive, Supacell stb.). Ennyi év munkája már garantálja, hogy ha sokat forgsz a világban előbb utóbb valamelyik szuper klub (Pl.: Fabric, Space, DC10 stb.) aktuális flyer-én találkozni fogsz a nevével. Mind a ketten a fél életüket a DJ pultban töltik és nem véletlenül ugyanis a nevük garancia a minőségi zene és jó buli fanatikusok számára szerte a glóbuszon!

Justin mellett a line up-ban szerepel még (természetesen) Randall, Kühl, Nigel Snorter és Illek.

Fogadjátok hát ezt a kis ajándékot tőlünk sok szeretettel az elmúlt év emlékezetes mendei pillanataiért!

Belépő: 1490.- :: szórólappal 990.-

www.clubprince.hu
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum