Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Trance Sensation
hol: Olof Palme Ház
mikor: 2007. május 12.
fellépők: Blaus Papa, Mc Casper, N-Tony, Peric, Stoneface, Terminal, Wick Silver
 Trance Sensation
Trance Sensation
2007-05-12 szombat
Olof Palme Ház
Budapest, Városliget
22-06ig

Trance Sensation 3rd Birthday Party

Djz:
Stoneface & Terminal (DE) trance set
Peric (NL) proggie, electro set
Wick Silver
N-Tony
Blaus Papa
Mc Casper

2500 HUF

Extra:
SWATCH óra és PREMIUM LABELS ruha vásárlási utalvány a belépő mellé azoknak, akik 23h-ig megérkeznek és 04h-ig a helyszínen tartózkodnak

Info:
www.trancesensation.com
www.gofast.hu

GO FAST! Present:
1,2, HÁROM éves lett a Trance Sensation!!! Nagy izgalom veszi körül, - egyre szélesebb körben - annak a rendezvénysorozatnak a születésnapi mega partyját, mely a FreeE Magazin szavaival élve, „2004-be felébresztette tecchalott állapotából a trance műfajt”.
A rendezvénysorozat, melyen az összes magyar ismert és kevésbé ismert trance dj. fellépett, ahol sokak karrierje indult, és ahol olyan világsztárok pörgették a korongokat, mint a két belga fenegyerek Svenson és Fred Baker, Svédországból Airbase vagy a német Marc Blend és D-Light.

Születésnaphoz illően különleges körítés jár. Ebből az alkalomból ismét külföldi világsztárt, rögtön hármat is invitáltak a szervezők, hogy a TIESTO buli bemelegítéseként méltón ünnepeljenek, veletek együtt! Az egyedi hangulathoz garancia Budapest egyik legszebb rendezvényhelyszíne a városligetben található Olof Palme Ház, a speciális látványvilág, visual show, club decor és a minden zenei igényt kielégítő, grandiózus line up. Ahol olyan nevek szerepelnek, mint a német származású, de a Holland és Angol klubéletben is nagy népszerűségnek örvendő szupersztár dj páros a STONEFACE & TERMINAL, a Holland újhullámos proggie és electro vonal üdvöskéje, a warm up specialista, PERIC, régi ismerősünk MC CASPER,
valamint a három TS rezidens WICK SILVER, N-TONY, és BLAUS PAPA.

A Stoneface & Terminal két német DJ/Producert, Henry-t és Matthias-t takar. Zeneileg nagy hatással volt rájuk a Yellow, Art of Noise, Depeche Mode és a Pet Shop Boys, akiknek több ízben remixeket is készítettek. A német Euphonic Label égisze alatt tevékenykedő két DJ, olyan slágerekért felelősek, mint például a Merkur, Summerscape, Miami, Venus vagy éppen a Ronski Speed nevével fémjelzett Incognition, mely a világ szinte összes klubjában óriási sikert aratott. Paul Van Dyk, Armin van Buuren, Above & Beyond, Tiesto, Ferry Corsten és Markus Schulz is több hónapon keresztül játszotta és játssza a mai napig is ezeket a trackeket. Remixeltek többek között a 4 Strings-nek, ATB-nek, a Nu Nrg-nek, Alex M.O.R.P.H-nak, és Paul Van Dyk-nak is! PVD egyébként az, az ember akitől a legtöbb támogatást kapják a srácok, így nem csoda, hogy zeneileg leginkább őrá hasonlítanak. Szettjeiket ugyanaz a lendületes, sokszor előremutató lüktetés és dinamika jellemzi, mint a világ legjobb DJ-jének játékát. Felléptek Európa szinte összes országában, de szerepeltek már a híres Nature One fesztivál line upján is.
Magyarországra első szerzői albumuk, a Wide Range lemezbemutató világturnéjának keretén belül érkeznek.
Dj Peric többek között az ID&T Radio Dance műsorában is pörgeti a lemezeket, megfordult már több francia, osztrák és máltai klubban, de zenélt már a holland Királynő születésnapja alkalmából megrendezett utcai fesztiválon is. Lemeztáskája tipikus warm up korongokat rejt magában, érdemes lesz hát Peric segítségével ráhangolódni a partyra!

A szokásos extrák, még „extrábbak” lesznek, hiszen a belépő mellé mindenki, aki 23h-ig megérkezik és 04h-ig a helyszínen tartózkodik, kap egy 3000 Ft-os SWATCH óra és PREMIUM LABELS ruha vásárlási utalványt, melyeket a kijelölt üzletekben vásárolhatok le!
Természetesen nem marad el az ajándék fényrúd sem!

Ennyi sok jó hír után egy szomorú hírt is be kell jelentenünk: a TS utolsó alkalommal jelentkezik, így a születésnap egyfajta búcsú bulivá is avanzsálódik. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen terveink szerint a szervező csapat kis idő elteltével megújult formában, új arculattal és minden eddiginél nagyobb partykkal vár minden partyarcot! Száz szónak is egy a vége: ha ismerted a TS érzést azért, ha nem, akkor azért, de mindenképpen itt a helyed, ugyanis ez lesz az „UTOLSHOW”!

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum