Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Holland Festival
hol: Club Korona
mikor: 2008. április 11.
fellépők: Benny, Frederik, James Cole, Jay Lumen, Matthew Dekay, Michel De Hey, Pako, Pat Duff, Shabaam, Snake Sedrick
 Holland Festival
Holland FestivalDJs: MICHEL DE HEY (NL), MATTHEW DEKAY (NL), PAKO&FREDERIK (NL), Jay Lumen, Snake Sedrick, James Cole, Pat Duff, Shabaam, Benny

More info: www.clubkorona.hu, www.djbadgirls.hu
Tickets: 24.00-ig 2500 Ft, 24.00-tól: 3000 Ft
Tel.: +36 20 579 9067
Hotel: Korona Panzió: 06 78 422 684, Virág Hotel: 06 30 688 9083


MICHEL DE HEY (NL)
Az egyik legismertebb és legelismertebb DJ és producer Hollandiában. Minden valamire való rendezvényen, fesztiválon, klubban feltett már, olyan nevek respektálják munkásságát mint John Digweed, vagy éppen Carl Cox, számtalan szavazáson pedig többször is az év DJ-jének választották! 1986-ban kezdett el DJ-zni, 1992-ben - első munkája mindjárt az Amerikai Billboard Dance Chart top 10-ébe jutott!!! Számtalan produkciója mellett 13 (!) saját mix CD-vel is rendelkezik, de tehetségére jellemző, hogy karrierje kezdetén háromból két alkalommal megnyerte hazája DJ-bajnokságát, ami kivételes technikai tudásáról árulkodik! Nem véletlen hívják a legjobb klubokba Perutól Japánig, Columbiától az ibizai Space-ig, és a legnagyobb fesztiválokra is. Igazi nagyágyú hát a house és a techno határán aki Kecelen is belopta már magát a szívünkbe!

MATTHEW DEKAY (NL)
Matthew Dekay talán az egyetlen olyan DJ- és producertálentum, aki szerte a nagyvilágban - és mellette Magyarországon is - a lehető legrövidebb rövid idő alatt a lehető legnagyobb hírnévre tett volna szert. DJ-ként is óriási rajongótábort gyűjtött maga köré, ahová csak betette a lábát (így történt ez kis hazánkban is) telt házas bulikat vonzott fellépéseivel. Egész Európában szinte egyik pillanatról a másikra lett az egyik legkeresettebb sztár, ahova azóta is visszahívják a leghíresebb klubok, csakúgy mint a legnagyobb fesztiválok. 2004 végén meghódította Ausztráliát, Ázsiát és Dél-, illetve Közép-Amerikát, minekutána 2005-ben bevette az Egyesült Államokat persze Magyarországot is. Szerzeményei szerepelnek Reanissance és GU válogatásokon, és a legnagyobbak lemezestáskájában! 1 év után újra Kecelen üdvözölhetjük!

PAKO & FREDERIK (NL)
A Pako & Frederik páros hollandia egyik legrégebbi és legelismertebb producerpárosa. Legendás szerzeményeik, mint a 'Seaside Athmosphere', vagy a 'Magic Shop' a Coded kiadásában hozták meg számukra a világhírt, hiszen Sasha és Digweed lett legnagyobb pártfogójuk. Azóta számos tracket jelentettek meg és több albummal is büszkélkedhetnek, ilyen a kiadók legjénél a Globalundergroundnál is megjelent legutolsó szerzői nagylemezük is. A 'The Alert' című albumon 13 track kapott helyet. A GU egyik legjobb művészei, akik már nagyon rég nem jártak kishazánkban!
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum