Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Therapy Sessions Budapest
hol: Events Hall
mikor: 2008. április 26.
fellépők: Fexomat, Limewax, Spl, The Panacea
 Therapy Sessions Budapest
Therapy Sessions BudapestTherapy Sessions Budapest
2008. április 26.
Events Hell

line up
The Panacea (Position Chrome / Offkey / Freak - GER)
www.myspace.com/positionchrome
Limewax (Freak / Tech Freak /Tech Itch / L.B - NL) www.myspace.com/limewax
SPL (Lost Soul / Freak /Tech Itch - USA)www.myspace.com/soundpressurelevels

special guest
Fexomat (NSF , Future Sickness ,Darkstep.org - GER) www.myspace.com/dj_fexomat

jegyek:
április 10 - 17 > 2000 HUF (első 100 db a Subvibe-ban 1500 HUF!)
április 17 - 26 > 2500 HUF
helyszínen: 3000 HUF
VIP: 5000 HUF

elővételes helyek:
SUBVIBE - BP., V. Irányi u. 5.
Nyugati NON-STOP - Nyugati tér (a pályaudvar mellett)
TRAFFIC Stores - WestEnd CC, Mammut bevásárlóközpontok
Ticketportál - www.ticketportal.hu - online és az oldalukon feltüntetett helyeken is

Therapy Sessions Budapest

A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is.
A Therapy Sessions a fő hangzását a darkstep adja, ami a drum and bass extrém és kompromisszummentes megnyilvánulása, amelyre nagyon találóan itthon a mészárbéz jelzőt aggatták. Az a fajta zene, amelyre nagymértékben hatott az industrial irányzat, a kemény techno és az extrém metál, és más embert próbáló hangzások. Széttorzított hangok, emberi és földöntúli sikolyok, vijjogás, ütvefúróként kalapáló dobokkal megtámogatva.
A házaspár egyesítette erőit a stílus másik alapítóatyjával, Technical Itch-csel, és összehozták a Freak, Obscene, Technical Freaks kiadókat, amelyek mellett tovább működött a Tech Itch és a Penetration is. A hármas maga köré gyűjtötte a hasonlóképp eszement zenéket készítő producereket a világ minden tájáról. Így csatlakozott a szektához az amerikai Evol Intent és SPL, a legendás német Panacea és a Current Value, az ukrán/holland csodagyerek Limewax, a britek közül Audio, B-Key, a Vicious Circle vagy nemrégiben a jelenleg Észtországban tanyázó Raiden vezette Offkey Recordings legénysége, köztük Temper D, a Prode és Propaganda.
Az extrém zene extravagáns partikat kívánt, így hát Robynék kissé újragondolták a bulizás fogalmát saját, kissé kattant látásmódjuk szerint. Díszletekkel, pirotechnikával és más látványelemekkel idézték meg a sötét oldal szellemét, és ez olyannyira bejött, hogy az ős, londoni Therapy-partikra külföldről is szép számmal érkeztek a darkstep katonák. Az érdeklődés olyannyira felerősödött, hogy a Therapy utazó cirkusszá vált és lassan az egész világot bejárta már, terjesztve az eszement zenéket Japántól Oroszországon át Budapestig.

Hivatalos
www.therapysessions.co.uk/
Barátkozós

www.myspace.com/therapycult
Nézelődős
www.youtube.com/user/AngerFreakHQ

A fellépőkről

The Panacea (Position Chrome, Offkey, Freak - GER)

Legyen az kőkemény drum and bass, techno, hardcore gabba vagy éppen mezei metal Panacea mindennek szorít helyet , ami kellőképpen extrém, hogy megállja a helyét az eszelős tekintetű német szettjeiben. Panacea a techstep / darkcore aranykorában robbant be a drum and bass köztudatba, a németet akkoriban olyanokkal emlegették együtt, mint Ed Rush és Nico (No U-Turn), az amerikai hardcore alapító atya Lenny Dee vagy a szintén német lázadó, Alec Empire (Digital Hardcore). Kiadója a Position Chrome, amely élharcosa az embertpróbáló hangzásoknak manapság újra aktív, itt mostanság a technot és dobbasszust mesterien ötvöző Raidennel szövetkezik. Az évek során Panacea adott ki minimáltechnót a Mille Plateux M2 labelén, industrialt az Ant-Zen-nél, és zenélt The Redeemer néven DJ Scud társaságában.

Limewax (Freak / Tech Freak /Tech Itch / L.B - NL)

A szemtelenül fiatal, orosz származású Max Anokhin igazi csodagyerek. A gyerekkorában klasszikus zenét tanuló zongorista rádióműsorokon keresztül ismerkedett meg a drum and bass, breakbeat és ambient világával. Oroszországból 11 évesen Amszterdamba költözve Max kapott néhány régi hangszert, amelyeken komolyzenei szimfóniákat írt.
Max 15 évesen merült el a drum and bass világban, Limewax néven kezdett producerkedni. Zenéi akár Technical Itch és Dylan szerelemgyerekei is lehetnének, sci-fi indíttatású, végtelenül sötét zenék pörölycsapással felérő durva ütemekkel. Innentől nem lehetett kérdéses, kik veszik szárnyaik alá az ifjú titánt. Technical Itch a Changing Crisis EP-t, Dylan a 16-os Freak maxit szentelte Limewax-nek, akivel a Slave To Life-ot és a Life Of Sin-t is remixeltetik. A kegyetlen és kompromisszummentes drum and bass új felfedezettjétől Scars On The Horizon című debütáló albuma után is számos tánctérrobbantó durvulás várható szólóban és szerzőtársával, az amerikai SPL-lel közösen is.

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum