Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Renaissance
hol: Palace Dance Club
mikor: 2008. augusztus 16.
fellépők: Add2Basket, Chriss, Jankec, Kühl, Luxy, Sander Kleinenberg, Surprise, Toto jr., Yvel&Tristan
 Renaissance
RenaissanceRenaissance Hungary lemezbemutató turné, Palace Dance Club

Gigantikus helyszínen egy monumentális Renaissance partira számíthatunk augusztus 16-án!

Chriss Renaissance Hungary CD turnéja a legendás siófoki klubba, a Palace-ba érkezik! Frenetikus hangulat, igazi őrület várható Magyarország legkedveltebb nyári szórakozóhelyén, mely nem véletlenül kapta a „Palota” nevet, hiszen fejedelmi körülmények között mulathat egész éjszakán át itt a közönség...

Mégis mindennél sokkal többet mond a partiról maga a line up: a kerthelyiségben, kellemes környezetben kap otthont a lemezbemutató turné, nem kisebb nemzetközi sztárral, mint Sander Kleinenberg! A világhírű holland DJ és producer hosszú idő után éppen Chriss Cd-jének bemutatójára érkezik újra Magyarországra. Mint a Renaissance kiadó egyik kiemelt művésze, vélhetően ezúttal is mély nyomot fog hagyni a hazai partiarcokban. Mellette a sziporkázó producer- és DJ-páros, Yvel & Tristan adja majd meg az alaphangulatot az éjszakához – ami így garantáltan hibátlan lesz. A Garden kiemelt fellépője természetesen Chriss lesz, aki a helyhez méltóan fejedelmi muzsikákkal kényezteti majd a táncolni vágyók füleit, szívét-lelkét, no és persze a lábait.

A Palace Club nagytermében ez alatt ugyancsak valóságos sztárparádé csábítja táncra a közönséget, hiszen olyan jólismert és közkedvelt nevek pörgetnek majd, mint a hazai élvonal képviselői, azaz Kühl, Surprise, Add2Basket s a házigazda, Toto Jr.!

Chriss közelmúltban elkészített Renaissance Hungary albuma a legújabb deep hangzásokat gyűjtötte egy albumba. A rendkívül sikeres bemutatkozó turné már több állomáson is túl van, a nemzetközi kiadvány pedig csak ezeken a partikon lehet beszerezni. Chriss ezzel olyan viláksztárok mellé írta be a nevét a híres Renaissance kiadónál, mint John Digweed, Sasha, Tom Middleton, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, James Zabiela..

A speciális Renaissance-klubdekoráció a Palace amúgyis exkluzív kerthelyiségét még extravagánsabbá teszi majd. A gyorsan érkezőknek ezúttal is jár az ajándék Renaissance Hungary CD!
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum