Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Anthony Pappa
hol: Monroe Club & Disco
mikor: 2008. október 25.
fellépők: Anthony Pappa, Behnam, Kühl, Matthew
 Anthony Pappa
Anthony PappaMONROE Club- október 25. szombat: Anthony Pappa (UK) / Kühl / Behnam / Matthew
Október 25.-én, szombaton a MONROE vendége a progressive irányzat ősatyjának számító ANTHONY PAPPA. Az ausztrál-angol dj fenomén Pappa különleges, egyéni stílusa a selymesen lágy, "elegáns" mixelés, dallamossággal, súlyos, szakítós basszusokkal, és feszes proggie ütemekkel kiegészítve - mindez remekül programozva. Élő szerepléseinek száma túltesz minden kortársáén, többször járt hazánkban is, mint a Global Underground kollektívából bárki. Ez részint annak köszönhető, hogy szettjei kivétel nélkül kíméletlenül precízek, ezért is van az, hogy a mai napig szinte követeli őt a partynép, fellépése a világ bármelyik clubjában exclusive eseménynek számít.
Pappa mindig is komoly hangsúlyt fektetett a világ klubjainak folyamatos látogatására. Számára elsősorban erről szól a dj-zés, vagyis, hogy időről időre különböző országok fiataljaival találkozzon (még ha csak a "pulton túlról" is), akiket aztán jól megtáncoltathat. Több évnyi, a világ legjobb klubjaiban eltöltött fellépése után, Anthony Pappa 2008-ban úgy döntött, hogy ideje újra stúdióba vonulnia, s a Moments duplaalbum nem hagyott kétséget afelől, hogy miért van még mindig a nemzetközi dj-világ élvonalában. Pappa azon lemezlovasok közé tartozik, aki nemcsak a dj-pultban, hanem zeneszerzőként, producerként is megállja a helyét. Technikai szempontból sokan a legjobb dj-nek tartják, érti a zenét és a számokat, ráadásul zseniális módon össze is tudja hangolni őket egymással. Ezen a hétvégén -a Moments Album Tour 2008 keretében- a MONROE dj pultjában mutatja meg, hogy merre tart a világ zenei élvonala.
Október 25-én, szombaton KÜHL, BEHNAM , (Solid Beatz, Collins & Behnam) és MATTHEW segít a hangulat fokozásában, amihez a Progressive Porno csapata Nikki Rider, Lora Craft műsorával, topless táncosokkal, extrém clubdekorációval, az Unicum Next pedig welcome drinkkel, gyönyörű hostessekkel, PixMan extrém fotózással, italakciókkal és ajándék Samsung mp3 lejátszókkal járul hozzá.
Belépő hölgyeknek:1500 HUF, uraknak 2000 HUF. / MONROE CLUB - (Bp. XVII.-ker. mellett) / Maglód, Fő u. 104. / Info: 06-70-317-78-78 / web: www.monroeclub.hu
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum