Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Anjunabeats Nights
hol: Kaméleon Club
mikor: 2009. június 13.
fellépők: Deliver, Goyes, Nitrous, Soliquid, Sunny Lax
 Anjunabeats Nights
Anjunabeats Nights2009. június 13-án kezdetét veszi egy új party-sorozat , a The Voice if Sirens szervezőcsapat jóvoltából. Ennek a trance és progresszív stílust képviselő eseménynek a Kaméleon klub ad otthont.( Mammut II. 4. emelet)

A havonta jelentkező party-sorozat, számos külföldi és hazai fellépőt vonultat fel. A Sirens party első bemutatkozó buliján Nitrous Oxidot látja vendégül, aki Lengyelországból utazik idáig. NO2 neve ismerős lehet az idei ASOT 400 rotterdami fellépők névsorából, ahol olyan neves előadók mellett zenél mint: Armin Van Buuren, Ronski Speed, Roger Shah és Aly & Fila. Továbbá világszerte ismert eseményeken is részt vett, mint például: Sensation White, Creamfields Festival és Sunrise Festival.

A pogresszív zenét kedvelő közönség sem marad talpalávaló nélkül. Ugyanis az Ő szórakoztatásukról az est warm up dj-e Goyes gondoskodik, aki az est folyamán Slam Jr. mellett fog bizonyítani Kapuváron. Goyes a Soundtribe kiadónál producerkedik és remixel.
Olyan nagy városokban szórakoztatja hétről hétre a közönséget, mint: Győr, Sopron, Debrecen és Zalaegerszeg. Közönsége azért kedveli, mert energikus színpadi showt nyújt és számos zenei stílusban otthon van.

Ezután Soliquid álla a pultba, akit talán már nem is kell bemutatni, hiszen ismert dj-k pörgetik a zenéit: Ferry Cosrtesn, Tiest, John Digweed és Sasha. Ezen a partyn mégis legújabb szerzői albumáról: Transportation-ről is kaphatunk ízelítőt.
Folytatva az Anjunabeats Nightot Sunny Lax veszi át a stafétát, aki producerként egy világ ismert a Trance szcénában. Érdemes megemlíteni saját szerzeményeit, amelyből kitűnik egyedülálló tehetsége: P.U.M.A, M.I.R.A., Blue Bird. Emellett elismert külföldi producereknek is remixel: Daniel Kandi, DT8 project és Judge Juled.
Legújabb tanckje a Rebon , pedig nemrég indult világhódító útjára.

Az estét Deliwer zárja classic szettjével, amiből a legújabb slágerek és a kemény ütemek sem hiányozhatnak. Norbi inkább a vidéki régiókban pörgeti a lemezeit lassan 8 éve. A lazaradion a The Voice of Sirens- hetente jelentkező műsorában rezidensként dolgozik Sunny Lax oldalán. Szinte minden eszközt felhasznál arra, hogy elvarázsolja közönségét, lehet szó, lejátszóról, bakelitről vagy laptopról. Jelenleg Kerepes egyik klubjában szórakoztat tömegeket.

Tehát, június 13-án 22: 00 órakor árbocot bont az Anjunabeats hajója és a kapitányok irányításával megkezdődik a nyár legütősebb Trance partyja. Kedves utas, kövesd a Szirének hangját és rátalálhatsz a zene varázslatos birodalmára.

Addig is minden pénteken 22: 00-24: 00
www.lazaradio.hu
The Voice of Sirens Radioshow with Vipy-D

Most jegyeket nyerhettek a weboldalunkon www.sirensparty.hu

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum