Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Club Korona
besorolás:diszkó, klub
weboldal:www.clubkorona.hu
e-mail:bozokijanos@clubkorona.hu
telefon:+36-20-579-90-67


Az 1988-ban nyitott strandfürdőkéntként és korábban szimpla diszkóként működő keceli Club Korona, (mely az idén ünnepelte 17. születésnapját!) 1996-ban a hazai technokultúra szárnypróbálgatásainak idején, vidéken és az országban is az elsők között adott helyt a születőben levő modern elektronikus tánczenéknek és az azt játszó dj-knek. Az ekkor még a szélesebb tömegek előtt kevésbé ismert hazai élvonal itt szerzett magának hírnevet és több fiatal dj, (aki ma már a top-dj-k kategóriájába tartozik) szintén itt próbálgatta szárnyait. 1997-ben azután a klub az országban elsőként havi rendszerességgel a keceli Koronában rendezett progressive house partikat, a stílus legnagyobb külhoni sztárjait vonultatva fel. Ahogy a stílus népszerűsége, az azt játszó külföldi dj-k ázsiója emelkedett külföldön és itthon is, úgy vált egyre inkább legendássá a keceli parti, annak közönsége és a hozzá kapcsolódó érzés. A világ top dj-i léptek itt, fel alkalmanként több mint 1500 – 2000 - az ország minden tájáról összesereglett klubber előtt, akik évekig csak itt hallhatták ezeket a világsztárokat, vagy klubesteket. A világhírű GLOBALUNDERGROUND kiadó nevét is itt ismerték meg hazai rajongói, sőt a nagyvilág is a keceli Club Koronában megrendezett partik révén ismerte meg a hazai progressive house kultúrát. A Nick Warren által mixelt Budapest néven megjelenő Globalunderground 11-es kiadvány ugyanis nem a fővárosban, hanem a keceli Koroná-ban lett felvéve, így Tel-Aviv, Tokyo, Prága, Sidney, Oslo, New York, San Francisco, Athén után ez a kisváros és klubja hirdette és öregbítette tovább a nagyvilágban a hazai partikultúra nevét. A minden évben felállított nemzetközi dj-rangsor elitje lépett fel a Korona falai között:

Sasha, John Digweed, Nick Warren, Dave Seaman, Anthony Pappa, Sander Kleinenberg, Satoshi Tomiie, Lee Burridge, James Zabiela, Mr C., Layo and Buschwacka, Sandra Collins, Jimmy Van M, John Creamer és olyan nemzetközi klubok és klubestek celebráltak itt rendezvényt, mint a RENAISSANCE, a londoni The End Club, vagy a liverpooli Cream.

A 2002-es évben, mindennek megkoronázásaként itt rendezték meg a hazai elektronikus zene történetének mindmáig legnagyobb szabású és rangú rendezvényét az Eastern Exposure fesztivált. Az egy nap alatt 4 arénában és stílusban felvonultatott 30 dj, köztük a világ elitje, 6 együttes gigantikus hang és fénytechnika a szcéna történetének legnagyobb szabású rendezvénye volt és elnyerte a szakma elismerését is. (Check Awards legjobb rendezvény 2002-ben), több mint 10.000 látogatójával! Soha egy éjszaka ennyi előadó és látogató nem bulizott azóta sem együtt egy ekkora rendezvényen!

A 2003-as évben eme fesztivál hagyományaiból kiindulva Kecel Electronic Music Festivál néven került megrendezésre az évad egyik legnagyobb partija, ahol 27 külhoni és hazai lemezlovas lépett a pultba 4 helyszínen, 4 stílusban.

A 2004-es esztendő újabb változást hozott a klub életében. Újfent teljes belső átalakításra került sor, és méltó külsőt kapott a klub. Természetesen továbbra is havi rendszerességgel a világ legjobb lemezlovasai állnak a Korona pultjába a hazai élvonal mellett, és a Kecel Electronic Music Festivált is minden évben megrendezi a klub - több helyszínen világsztárokat felvonultatva. (2005-ben 25 dj-vel, 3 helyszínen, újdonságként a medencénél megrendezett helyszínnel színesítve a kínálatot.)

Péntekenként 2 teremben 2 stílusban danceflorr-val és nosztalgia muzsikával, italpromócióval és nyereményekkel a klasszikus diszkó közönséget vonzó rendezvényekre kerül sor, mindemellett a nyári szezonban a keceli korona kerthelysége, gyógyvizű termál medencéje és a klub tetején található 50 m hosszú és 20 m széles hatalmas medence kínál kiváló lehetőséget a szabadtéri szórakoztatásra!

Ráadásként ’I LOVE KECEL’ címmel havi ingyenes magazint is útjára indított a management, melyben a klub programjain túl a hazai és külhoni partikultúra történései is helyet kapnak. Partitudósítások, interjúk, cikkek, programok és a partner cégek hirdetései szerepelnek a lapban extra minőségben!

Méret: A/5

Megjelenik: havonta

5000 példányban

ingyenes

Terjesztés: címjegyzékünk alapján (üzlethálózatok, plázák, butikok, pubok, szoláriumok,) a club területén, direkt promócióban hostesekkel...
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum