Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Pacha
besorolás:diszkó
weboldal:www.pacha.hu
cím:1051 Budapest, Vigadó tér 2.
e-mail:info@pacha.hu
telefon:06/30/4-888-777


A mediterrán tenger, a csillagok, a szenvedély, a végtelen életöröm és életigenlés teremtették meg a vágyat egy álmodozóban.

Álmodó, aki valóra váltotta álmaival együtt érkező képeit és megteremtette a klubok klubját melyhez hasonló hangulatút nem találni az egész Univerzumban.A Katalán születésű Ricardo Urgell, a Pacha clubhálózat tulajdonosának köszönhető hogy, mindössze nyolc évvel az első, Sitges-ben (Spanyol Katalán város) 1965-ben alapított Pacha megszületése után nyitva állt a Ricardo és a nagyközönség számára a legkedvesebb a Pacha Ibiza. Ekkor 1973-at írunk és a Pacha nemcsak egyedülálló zenei kezdeményezéseiről híresült el, sport, kulturális és művészeti produkciókat is előszeretettel adoptált illetve karolt fel. A korai hetvenes és a későbbi nyolcvanas években számtalan kerékpár, autó és motorversenyen tűnt fel a Pacha emblémája, futóversenyeken láthattuk a versenyzők mezén a cseresznyét. Szobrászok, festők, képzőművészek tárlatait, kiállításait támogatta a management. Eközben a klub odavonzotta a színészet, művészet, film, sport, politika és közélet ismert és még nem ismert nagyjait. A klubok egyedülálló kosztümös partikkal, látványos divatbemutatókkal, kiállításokkal várta a felső tízezer tagjait. Persze a közönség ugyanúgy jelen volt a csillogó partikon, de a vendégeket VIP szektorokba különítették el és megkülönböztetett figyelemmel kísérve, gondoskodtak a legmesszebbmenőkig terjedő kívánságaikról. A hírestől a kevésbé híresig itt mindenki egy emberré avanzsálódva mulatozott, egy együtt lélegző közösséget faragott a Pacha klub hangulata és persze a személyzet, melynek egyedülálló védjegye az extravagancia, modern fegyvere a mosoly, a kifogástalan és minőségi kiszolgálás.
A táncosokat külön személyzet öltöztette, sminkesek, hajszobrászok teremtették meg különleges kinézetüket. Ezzel azt is elérték, hogy a közönség is látványos, színes maszkokba, egyedi tervezésű ruhakölteményekbe öltözve érkezett az ünnepeknek számító partikra. A korai időkben fellépett itt a Beatles, a Led Zeppelin vagy a Rolling Stones, a vendégek közt megtalálhattuk a filmszínész Briggitte Nielsen-t, a rendező Pedro Almodovarr-t, az autóversenyző Niki Laudá-t vagy a Spanyol Királyi család számos tagját. Ricardo, oldalán bátyjával Piti-vel a saját elképzelései szerint építette meg a szórakozni vágyó közönség paradicsomát. A Pacha utánozhatatlan, mosolygós, pirospozsgás cseresznye emblémája, kedvenc szereplője Ibiza és a dance kultúra hatalmas világának. A mára korszerű franchise hálózatban működő klubrendszer, a nagy szakmai múltra való tekintettel sikeresen, a klubok arculatát és zenei kínálatát a városok és az odalátogató közönség igényei szerint határozza meg. A Spanyol meghatározás szerint, a Pacha egyszerre képviseli, a művészetet, a zenét és a hedonizmust.
A Pacha klubhálózat ma ugyanúgy folyamatosan épül és egyre újabb városok, szeretnének magukénak tudni egy következő cseresznyés klubot. A Pacha több évtizedes pályafutása során Spanyolországtól eljutott nemcsak spanyol nyelvterületekre az igényes, vendégszerető és utánozhatatlan hangulatteremtésnek köszönhetően most már Európa számos országában, sőt a tengerentúlon megvetette lábát a mulattatás eme virágzó-fenegyereke.
A Budapesti klub megszületése sem mai keletű, a Spanyol management-tel kialakított gyümölcsöző kapcsolat révén, a magyar közönség is belepillanthat milyen a hamisítatlan Pacha hangulat.
A sikeres rendezvények bizonyítják hogy a Budapesti Pacha most már felnőtt és elég érett ahhoz, hogy megnyissa Kelet Európában első klubjának kapuit…
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum