Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés




 
STUDIO
besorolás:diszkó, klub, rendezvény
weboldal:www.studio-eh.hu
cím:Budapest, Hajógyári sziget


STUDIO!
Már maga a név is azt sugallja, lényegesen többről lesz itt szó, mint egy egyszerű klubról. S valóban, a Stutio nem csupán egy a számtalan szórakozóhely közül: sokkal inkább egy új korszak első, frissen csillogó ékköve a hazai klubéletben!


STUDIO
STUDIO

Ez az a hely, melynek minden eleme, még a legapróbb részletekben is Vendégei felhőtlen szórakozását szolgálja, belépéstől a távozásig. Az első és egyetlen klub Magyarországon, ahol több száz négyzetméter területű, minden igényt kiszolgáló fogadócsarnok vár az érkezőkre. Vége az órákig tartó sorban állásnak, a kinti hidegben való vacogásnak, a tehetetlen és unalmas várakozásnak. A Studio előcsarnoka mintegy lounge-teremként áll rendelkezésre: ruhatárral, kellemes zenével, kényelmes fotelekkel, és természetesen bárpulttal. Így bárki kultúrált körülmények között várhat netán elkéső társaira, ráadásul észrevétlen telik az idő a bejutásig.
És ez még „csak” a fogadócsarnok…!

A Studio monumentális belső terébe érve mindent megtalálhatunk, mi szem-szájnak ingere. A magától értetődően professzionális hang- és fénytechnika mellett a legkorszerűbb vizuális élmények, teszik teljessé a technikai Kánaánt.

Miközben a modern elektronikus tánczene legkiválóbb lemezlovasai zenélnek, a színpadon a legkülönfélébb performance előadások varázsolják el a nagyérdeműt. A színpadokon body builder show, hivatásos táncosok, szaxofon- és kongamű-vészek, artisták, break előadók és electric boogie… Mindig más, hisz’ a változatosság az, ami gyönyörködtet.

A legfontosabb főszereplő azonban a közönség - azaz Ti. A Studio ezáltal Magyarországon megteremti a disco-színház és a több ezres megapartyk sajátosságaiból táplálkozó új világot, ismeretlen élményt kínálva ezzel az újdonságra, izgalomra és minőségre vágyó publikumnak.
Itt az ideje megtapasztalni az új életérzést, mely az monoton hétköznapok egyhangú szürkeségét távoli és valószínűtlen dologgá varázsolja. A neve nem más: STUDIO


STUDIO
STUDIO



STUDIO
STUDIO

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum