Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Egyetemi Rockwell Klub
besorolás:diszkó, klub, rendezvény
weboldal:www.rockwellklub.hu
cím:3515 Miskolc-Egyetemváros (menza alatt)
e-mail:unikultur@uni-miskolc.hu
telefon:46/565-305 (16-54 mellék)
fax:46/565-306 (16-53 mellék)Egyetemi Rockwell Klub
Egyetemi Rockwell Klub


A Miskolci Egyetem nagy múltú klubja 1969 óta áll a hallgatók és a visszatérő vendégek rendelkezésére. Az egyetemi menzaépület földszintjén a hetvenes években az egyetemi polgárság szórakozási lehetőségeit biztosította, mai területének egyharmadán. Az akkori 2500 fős hallgatóság és oktatóik a "BOCI"-ban reggelit kaptak, este pedig a könnyedebb szórakozásra került sor. A mai "piros" területe a hetvenes évek végéig a Menza ruhatára és gyülekezőhelye volt.

2000-ben a "Piros" és a "Kék" klubot teljesen átalakult, azóta szervesen összetartozó, különböző stílusú helyeket találunk a földszinten. Menetrendszerű koncertekkel a Rock-Well Klub Miskolc legjelentősebb kulturális - zenei centrumává vált, ahol az igényes élőzene kedvelői egész évben tartalmas szórakozási lehetőségekkel találkozhatnak.

Kék Rocky:

2003 őszétől teljes körű felújítási munkálatok kezdődtek. Célunk egy európai színvonalon is igényes, szórakozóhely-komplexum létrehozása volt, melyben minden napos, igényes kikapcsolódási lehetőséget tudunk biztosítani a zene és a tánc kedvelőinek. Jelenleg 3 teremben, 3 különböző stílusban szolgáltatunk erre lehetőséget, saját DJ-ink, illetve meghívott vendégelőadók, és zenekarok segítségével. A napi nyitva-tartásunk mellett, lehetőséget biztosítunk, zártkörű rendezvények lebonyolítására, komplett ellátással, igény szerint.

Piros Rocky:

A felújított formában, 2004. február 17-én megnyitott Rockwell Cafe / Régi "Piros" /,
a hagyományoknak megfelelően, továbbra is biztosítja a lehetőséget a vendégzenekarok színpadi fellépésére. Saját konyhája a vendégek kéréséhez igazodva, továbbra is, este 11 óráig biztosítja a meleg étkezés lehetőségét a Miskolci Egyetem területén. A konyha nyitvatartási ideje alatt, a dohányzás TILOS ebben a klubhelységben, ezzel is biztosítva a füstmentes kikapcsolódást.

Miller:

A 2003. októberében nyitottuk meg, újonnan kialakított, eltolt szintes Miller R.W. 3.0 klubhelyiségünket

2001 óta minden év októberében a Rocktóberfest és májusban a Miskolci Egyetemi Napok, a MEN is a Rock-Wellben és az épület előtt zajlanak. A két fesztivál rendkívül sikeres rendezvénye a Miskolci Egyetem Hallgatóinak, az őszi és tavaszi fesztivál is a megyei kulturális élet maghatározó négynapos eseménysorozata lett.

 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum