Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Barokko Club & Lounge
besorolás:diszkó, étterem, klub, koktél bár, pub
weboldal:www.barokko.hu
cím:1065 Budapest, Liszt Ferenc tér 5.
e-mail:barokko@barokko.hu
telefon:(+36) 1 322-0700
fax:(+36) 1 342-1505
nyitvatartás:A hét minden napján szeretettel várjuk minden kedves vendégünket.
Vasárnaptól-Keddig 12 - 02
Szerdától-Szombatig 12 - 03Barokko Club & Lounge
Barokko Club & Lounge


A Barokko Club & Lounge a belváros legfelkapottabb részén, a Liszt Ferenc téren található. Egyedisége abban rejlik, hogy három szinten található meg a térben és kialakításában egyedi étterem, café/bar és az élő koncerteknek, elegáns partyknak helyt adó music club.

Célunk egy olyan étterm és klub megvalósítása, ahol vendégeinknek lehetőségük van egy első osztályú környezetben vacsorázni illetve közben élvezni a parti hangulatát és a klubélet feeling-jét. Azon vagyunk, hogy a véndégeink szívében maradjunk, mint étterem és klub, ahol mindig NAGYSZERŰ AZ ÉTEL, KELLEMES A ZENE ÉS TRENDY A DESIGN.

Étterem


Barokko Club & Lounge
Barokko Club & LoungeÉttermünk nemzetközi gasztronómiai kínálata a távol keleti ízektől a dél-amerikai konyhaművészeten át az európai ínyencségekig terjed. Az emeleti, exklusive étterem és lounge 70 fő befogadására alkalmas. Étlapunkon megtalálhatóak többek között: saláták, tapasok, tésztakülönlegességek, házi lepények, grill ételek, desszertek. Boraink a legkívállóbb magyar és külföldi bortermelőktől származnak. Esténként a lounge zenék mellett plazmatévéken élvezhetjük koncertek és divatbemutatók egyvelegét.

Hattérzene: Esténként a resident dj mixeli a kellemes lounge zenei újdonságokat.

Café/Bar


Barokko Club & Lounge Café/Bár
Barokko Club & Lounge Café/BárA földszinten 80 férőhelyes kávézó és hosszú amerikai bár található ahol a kávéspecialitások és teák mellett 80 féle koktéllal és turmix-szal várjuk önt, valamint hazánk és a világ leghíresebb bortermelő vidékeiről származó borait kóstolhatja meg. A bárunkban megtalálható italválaszték egyedülállóan gazdag, Magyarosrszágon egy kivételesen magas szintet képvisel.

Kérjük tekintse meg itallapunkat!

Music Club


Barokko Club & Lounge Music Club
Barokko Club & Lounge Music ClubAz alsó szinten található klimatizált és hangszigetelt music club, amely 180 fő befogadására is alkalmas, egyedülállóan igényes kialakítása mellett professzionális fény- és hangtechnikával emeli a hely színvonalát. A music clubban színpad, tánctér, bárpult és külön elosztású kisebb termek találhatóak. Esténként neves dj-k és zenekarok szórakoztatják vendégeinket. Ajánljuk baráti társaságoknak születésnapok és céges rendezvények helyszínének is.

Különterem


Barokko Club & Lounge Különterem
Barokko Club & Lounge KülönteremA felső szinten található exklusive különtermünk, amely 30 fő befogadására alkalmas, egyaránt ajánljuk cégeknek, születésnapok megrendezésére.

Terasz

Nyáron 180 férőhelyes kényelmes, árnyékolt és napos terasz várja kedves vendégeinket. Esténként koktél-show és lounge zene szórakoztatja a kikapcsolódni vágyókat. Nyári grill-étel és saláta specialitásaink garantált, kulináris élményeket szereznek a hozzánk ellátogatóknak. Hűsítő longdrinkjeink elfeledtetik az izzasztó hőséget is.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum