Főoldal
Szórakozóhelyek
Nyereményjáték
Beharangozók
Beszámolók
Fellépők
Partyvideo
Keresés
Hírek


Ajánlott oldalak:

- Love.hu
- Juj.hu
- Book.hu
- Ingatlanok.hu
- SportHirado.hu
- Tech.hu
- Talalka.hu


Hirdetés
 
Papp László Budapest Sportaréna
besorolás:rendezvény, sportcsarnok
weboldal:www.budapestarena.hu
cím:1143 Budapest, Stefánia út 2.
e-mail:info@hungarena.hu
telefon:+36 1 422 26 00
fax:+36 1 422 26 03Papp László Budapest Sportaréna
Papp László Budapest Sportaréna


Az épületről, a modern, 21. századi, patkó alakú létesítmény minimum 2 500, maximum 12 500 néző kényelmes és biztonságos befogadására alkalmas.

A csarnok a legmodernebb fény és hangtechnikával felszerelt.

A padlószint teljes felszabadításával a küzdőtér nagysága 8 000 m2-re növelhető, így az Aréna küzdőterére többféle teremelrendezés alkalmazható. A tér tetszőlegesen leválasztható földtől plafonig érő függöny segítségével.

Ez lehetővé teszi, hogy a Budapest Aréna különféle hazai és nemzetközi sportversenyek, koncertek, kiállitások és konferenciák, családi rendezvények és bemutatók színtere legyen.

Közép-Európa legkorszerűbb csarnoka egyrészt olyan „klasszikus” eseményeknek is otthont ad, mint a kosár- és kézilabda rangadók, a tenisz- és tornászbajnokságok, jégkorong mérkőzések és atlétikai versenyek, másrészt különböző „látványsportok” befogására is alkalmas: kosárlabda show, jégszínház, motocross, jet-ski, surf versenyek és bemutatók.

Az épület tervezői olyan közparkot álmodtak a parkolók fölé, amely nem csak találkozási pont lehet, hanem ahol az emberek szívesen töltik szabadidejüket. A gránit borítású óriási teraszon a látogatók betérhetnek a kávézóba, az étterembe, a jegyirodába és a Sportmúzeumba.

Tűzbiztonsági berendezések:
Az épületet több tűzbiztonsági rendszer is védi. Az egyik az a védelmi jelzőrendszer, ami tűz esetén 3 mp alatt jelez. A Budapest Sportaréna ugyanakkor olyan tűzcsaphálózati rendszerrel is felszerelt, amit katasztrófa esetén az épületben több mint 60 helyen lehet használni. A tűzoltótömlők segítségével az Aréna minden pontját el lehet érni. Magyarországon egyedüálló módon, ebben az épületben 3 nagyteljesítményű vízágyú is található. Mindhárom tűzoltóberendezés a nézőtéren helyezkedik el, védve azt a területet, amely az épület elődjének pusztulását okozta. Az Aréna egyébként számos olyan biztonsági ajtóval van felszerelve, amely tűz esetén automatikusan bezáródik, elzárva ezzel a tűz továbbterjedésének útját.

Tűzvédelmi okokból a Budapest Sportaréna területén bármely eszközt vagy felépítményt kizárólag az Aréna tűzvédelmi szabályzatára tekintettel lehet elhelyezni vagy használni.
 
 

online: 1

Kiemelt beszámolók
Viva Comet
SYMA rendezvénycsarnok
2010. június 17.

Tao Saturday
Tao
2010. január 09.

Tao Friday
Tao
2010. január 08.

Szilveszter After Party
Tao
2010. január 02.

A Bangkoki Szilveszter
Tao
2009. december 26.

Kiemelt beharangozók

Mellesleg stáb felbukkanása

ProgramMagazin | HumorMagazin | FérfiMagazin | NőiMagazin | MobilMagazin
MoziMagazin | ZeneMagazin | Mellesleg.FM | Minos képregény | Történetek | Chat.hu
 
Mellesleg Programmagazin v5.4 - (c) Mellesleg Network Szövetség

Impresszum